Lush Bombardino Bath ballistic

Hoi hoi,
image

Een tijdje terug kocht ik in de Lush één van hun nieuwe, tijdelijke bruisballen. Ik wou mezelf eens goed verwennen en ik koos voor de koddige gele bombardino. Ik moet wel zeggen dat deze anders leek te ruiken in de winkel dan thuis. Eenmaal thuis geurde deze bruisbal heerlijk naar citroen met een vleugje vanille erdoor.
image

Deze bruisbal kreeg een naam geïnspireerd op een drankje. De bombardino is een drankje uit de Italiaanse Alpen, waarin advocaat en rum of brandy worden verwerkt. Erbovenop ligt een dikke laag slagroom.

In Bombardino vind je cacaoboter dat je droge winterhuidje verzacht, Siciliaanse citroenolie en Fair Trade Vanilla absolue (de eerste Fair Trade Vanilla absolue ter wereld!) geven Bombardino zijn heerlijke zachte geur.

image

Als je deze bal in je bad doet, krijg je een prachtige gele kleur. Het witte hoedje lijkt voor de oliën in je bad te zorgen, maar creëert ook een mooi kleurenspel in je bad. De geur van de bruisbal is zeer sterk ongebruikt, maar vermindert wel wat bij gebruik. Hieronder vind je de demo van de bruisbal:

Deze bombardino is te koop bij de Lush en kost 3,95 euro. Dit is een van de goedkopere Lust bruisballen. Ideaal om even kennis te maken met Lush!

Gebruiken jullie vaak Lush producten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge