Lush Candy Mountain bubble bar

Hoi hoi,
Jippie, Candy Mountain is back. Dit is een van mijn favoriete bruisballen van Lust. Jammer genoeg wordt deze slechts tijdelijk verkocht – tijdens de kerstperiode – verkocht bij Lush. Zelf had ik nog eentje liggen van vorig jaar. Deze ga ik nu aan jullie tonen. De Candy mountain ziet er dit jaar echter licht anders uit. De geur is gebleven, maar het uiterlijk is veranderd.
image

Zelf zat mijn candy Mountain verstopt in een gezellig Lush cadeaupakket. Hierbij zat ook nog een Lust Rockstar zeep in een stervorm. De Candy mountain die ik heb is een kegeltje in een afwisselende groene en roze kleur. Dit jaar is ze roze met wit glinster.
image

Deze bubblebar ruikt heerlijk zoet. Het is de geur van snowfairy in een bubblebar. Verder veroorzaakt deze bubble bar heerlijke hoeveelheden schuim. Omdat dit een bubble bar is, hoef je deze niet in ineens op te gebruiken. Zelf gebruik ik deze ongeveer drie keer door ze in stukken te snijden.

Deze bubble bar is te koop bij Lush en kost 5,25 euro. Dat betekent dat elk bad slechts 1,75 euro kost, wat helemaal niet duur is. Ik ben er dol op!

0 gedachten over “Lush Candy Mountain bubble bar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge