PB Cosmetics blushes fort darker skin

Hoi hoi,
PB Cosmetics heeft naast hun normale lijn ook een lijn voor donkerder huisjes. In deze lijn zitten natuurlijk ook blushes. Ze hebben drie verschillende kleuren en ik kocht ze alle drie aan.
image

De blushes zitten in dezelfde doosjes als de blushes van de normale lijn. Ik had het wel iets makkelijker gevonden, moesten ze te onderscheiden zijn van de andere lijn. Waarschijnlijk is het goedkoper om één versie van de doosjes in te kopen. Ze moeten dit ook wel doen voor de prijs die ze vragen. Ik begrijp het dus wel. En op zich zijn de zwarte, afgeronde, vierkante doosjes wel elegant. Al bij al is het een goede verpakking, die ook nog eens vrij stevig aanvoelt.
image

Op de achterzijde hangt een witte sticker met de ingrediënten en houdbaarheid. Deze is dezelfde als de andere blushes. Wat ik wel teleurstellend vind, is dat de kleur namen niet op de sticker staan. De kleuren zijn net dat ietsje donkerder als de andere blushes en we hebben een roze, een bruine en een oranje tint. Voor elk wat wils!
image

De blushes zijn zeer goed gepigmenteerd. Bij het aanbrengen probeer ik met een lichte hand te werken en het goed uit te blenden.
image

Deze blushes zijn online te koop en kosten slechts een euro. Voor die prijs kun je al eens investeren in een ‘gevaarlijk’ product.

Wat vinden jullie van deze blushes?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge