Lush Ponche douchegel

Hoi hoi,
Een tijdje terug kreeg ik van mijn vriend een enorme fles Lush douchegel. Ik had laten vallen dat ik een van de Lush kerstgeuren wilde uitproberen. Daarom is hij eentje van de vier gaan halen. Hij koos voor de geur die hij zelf de lekkerste vond ruiken. Gelukkig vond ik die zelf ook het lekkerste.
image

Hij kocht voor mij een enorme fles van een halve liter in de ‘Ponche’ geur. Wat een schat is het toch. Dit is een niet al te zoete geur, met speciale geuraccenten.
image

De geur van Ponche is moeilijk te omschrijven. De geur bevat sinaasappel en kaneel, maar ook tequila. Dit maakt de geur wat zwaarder en minder zoet. Heerlijk! De gehele geur is gebaseerd op een Mexicaans punch recept.
image

Goed nieuws! Deze douchegel lijkt geen SLS of SLES te bevatten. Hierdoor schuimt ze wel niet heel sterk, maar dat vind ik niet nodig. De geur is voor mij het belangrijkste. Verder bevat deze douchegel verschillende oliën, zoals davana en buchu-olie. Davana-olie is een plantenextract om de fruitgeuren te recreëren. In dit geval staat de olie in voor de sinaasappel geur.
image

Naar het standpunt van Lush worden ook deze douchegels niet getest op dieren. Gelukkig test Lush niet op dieren en gaan ze actief het gevecht tegen dierproeven aan.

Wanneer ik deze douchecel gebruik, geniet ik van een heerlijk bad of douche. De geur is lekker warm en speciaal. De douchegel schuimt niet heel erg, maar achteraf voelt het proper. De douchegel droogt ook niet erg uit, want achteraf heb ik weinig last van trekkende benen. Verder blijft de geur ook goed op de huid hangen na de douche.

Deze douchegel is te koop bij Lush en kost 28,95 euro. Er zijn echter ook kleinere versies van 100 of 250 gr (8,50 en 16,95 euro). Je kunt dus altijd eerst een klein flesje van Ponche uitproberen.

Wat vinden jullie van de Ponche geur?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge