Yves Rocher Hydra-Vegetale 2-in-1 reinigende miscellaire lotion

Hoi hoi,
image

Omdat ik niet zo blij was met mijn laatste bodylotion heeft Yves Rocher enkele producties gestuurd omdat ze dit zeer jammer vonden. Ik kreeg drie producten uit de hydra vegetale lijn. Dit is een huidverzorgingslijn van Yves Rocher die voor extra hydratie van het gelaat moet zorgen.
image

Het product die ik jullie als eerste wil voorstellen is de hydra-vegetale eau miscellaire 2-in-1. Dit water kan gebruikt worden om het gezicht en de ogen te reinigen. Deze vloeistof is geschikt voor de normale en gemengde huid.
image

Dit product bevat veel water, maar ook met hulp roman er ook. De miscellaire water reinigt mijn huid goed en heeft geen probleem met een zware oogmake-up. Het gelaat voelt heerlijk fris aan op de huid. Ik ben er zeer blij mee. Het frisse is zeer leuk en het feit dat de make-up goed verwijderd wordt, maakt mij heel happy.

Deze 2-in-1 miscellaire water van de hydra-vegetal van Yves Rocher. Het miscellaire water kost 7,90 euro, maar bij Yves Rocher krijg je vaak 50%. De fles bevat verder 250 ml, wat een goede hoeveelheid is.

Hebben jullie deze miscellaire water al geprobeerd? Wat vinden jullie ervan?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge