Yves Rocher hydra-vegetal serum – hydratatiebooster

Hoi hoi,
Naast de miscellaire water kreeg ik van Yves Rocher ook het serum uit de hydra-vegetallijn. Dit zou dé hydratatiebooster van Yves Rocher moeten zijn.
image

Ook dit product is geschikt voor de normale en gemengde huid.
image

Yves Rocher belooft:
Dankzij de zeer intense hydratatie voelt de huid meteen prettig aan en straalt deze als nooit tevoren.

Een serum breng je aan voor je dagcreme. Het vormt als het ware een extra laagje tegen de buitenwereld.
image

Ook dit product bevat voornamelijk water. Verder zit er ook dimethicone – een silicone, glycerine – een product die vochyt uit de lucht haalt en terug afgeeft aan de huid – en aloë vera sap – die de huid zachter maakt – in.
image

Wanneer ik dit serum gebruik, voelt het lekker fris aan op de huid. Na gebruik voelt mijn huid ongelooflijk zacht aan, maar de huid lijkt ook minder vaal dan voorheen. Het is net alsof mijn huid dit product opzuigt en er ongelooflijk van geniet.  Verder heb je heel weinig nodig. Na een maanden gebruiken is er amper een zesde uit. Ik ga bijgevolg zeker zes maanden met het serum kunnen doen. Daardoor wordt het product wat goedkoper.

Dit serum komt uit de hydra vegetal lijn van Yves Rocher en kost slechts 18,00 euro. Bij Yves Rochet heb je echter vaak 50 % korting, waardoor het serum slecht 9 euro is of 1,50 euro per maand. Dat is heel goedkoop voor een vrij goed serum

Walk serum is jullie favoriet?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge