Yves Rocher handcrème uit de kerst collectie in de geur cacao & framboos

Hoi hoi,
Een tijdje terug kocht ik nieuwe tube handcrème bij Yves Rocher. Ik had zin in een nieuw geurtje. In hun nieuwe kerstcollecte zitten drie verschillende geuren gecombineerd met cacao. Ik koos een handcrème in de geur cacao – framboos. Ik kocht ook de handzeep in deze geur.
image

De handcrème komt in een bruine. Dit werkt zeer hygiënisch, proper en makkelijk. Verder vind ik het leuk dat ze voor een gouden bedrukking met een leuke tekening gekozen hebben. Dit zorgt voor een zeer luxe gevoel wanneer je deze handcrème gebruikt.
image

Wanneer ik deze handcrème gebruik, voelen mijn handen na gebruik vrij vettig. Na een kwartier is de handcrème volledig ingetrokken. Mijn handen voelen achteraf ongelooflijk zacht en verzorgd. Als je echter een handcrème wil die snel intrekt zou ik deze afraden. De geur zelf is speciaal. Ik ben er zelf niet zo dol op. De cacaogeur vind ik persoonlijk niet sterk genoeg en de framboos ruikt ietsje te chemisch. Al bij al ben ik wel tevreden, maar ik ga ze waarschijnlijk niet opnieuw kopen. Ik heb graag een goed geurende handcrème.

Deze handcrème is te koop bij Yves Rocher en maakt een deel uit van hun kerst collectie. Voor een tube van 75 ml betaal je 2,50 euro.

Wat vinden jullie van de cacao geuren uit deze collectie?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge