Rimmel Space Dust nagellak in ‘Total Eclipse’

Hoi hoi,
image

Een ander nagellakje die ik meenam uit Londen is een space dust lakje van Rimmel dit is het antwoord van Rimmel op de trend van de liquid sand lakjes van de laatste tijd.
image

Deze Space Dust lijn bestaat uit vijf verschillende lakken. Zelf heb ik er twee in bezit. Vandaag stel ik jullie voor aan de donkerste lak uit de serie. Dit lakje kreeg de naam ‘Total Eclipse’. Ik vind het leuk dat elk lakje een naam heeft gekregen die doet denken aan het heelal. Deze lak heeft een bruine basis, die bezaaid is met prachtige, groene glitters.
image

image

Een flesje Rimmel nagellak bevat 8 ml. Dat is niet zo vel, maar meer dan genoeg. Wie krijgt nu ooit een flesje nagellak op? Het kwastje zelf is vrij dik en breed. Voor een normale lak zou dit ongemakkelijk werken. Maar voor de sandy nagellak werkt dit eigenlijk zeer makkelijk.
image

image

image

Afhankelijk van de lichtinval ziet de lak er meer bruin of groen uit. Zelf vind ik het glinsterend groene er leuker uitzien. Ook dit lakje heeft een lichte textuur en al je met je vinger over een van je nagels gaat, voel je het ook.
Het eerste laagje die je aanbrengt bevat weinig glittters. Daarom moet je natuurlijk nog een tweede laagje aanbrengen. Dit zorgt voor het mooiste resultaat. Deze nagellak droogt zeer snel. Na het aanbrengen van deze lak brengen we geen topcoat aan. Moesten we dit wel doen, zouden we het texture effect verliezen. Dat is ook niet nodig, want zonder topcoat blijft mijn manicure 4 dagen onberispelijk zitten.

Rimmel lakken zijn te koop in drogisterijen waar ze een Rimmel display hebben, zoals Kruidvat, Etos en Dirx drogist. Per Rimmel nagellak betaal je 6,99 euro. Zelf kocht ik de lak in Londen, waar ik 4 pond of ongeveer 4,80 euro betaalde.

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge