Yves Rocher Hydra Vegetal geldagcreme

Hoi hoi,

Het laatste product die ik van Yves Rocher kreeg om te testen uit hun hydra vegetal lijn is hun geldagcreme. Alles uit deze lijn zou voor extreme hydratie van de huid moeten zorgen.
image
image
Dit en alle producten uit deze lijn hebben een lichtblauwe verpakking. Dit past zeer goed bij het doel van het product: hydratatie.
Yves Rocher belooft:
“Intensieve en diepe hydratie dankzij deze verfrissende en luchtige verzorging. De huid voelt duidelijk steviger en comfortabel aan, is zacht en straalt als nooit tevoren.”
image
Zoals in de meeste producten zit er voornamelijk water in. Verder zit er ook veel glycerine in, wat voor hydratatie van de huid zorgt, en dimethicone, wat voor huid bescherming zorgt.
image
Aan de binnenzijde van het doosje is nog wat extra informatie te vinden.
image

De crème zit in een typische cremepot. De pot bevat 50 ml. Ook hier vind je de lichtblauwe kleur terug, maar alleen op het deksel. Het had er mooier uitgezien als de pot lichtblauw was in plaats van wit.
image

De crème zelf is wit en romig. Wanneer je deze echter op de huid aanbrengt, smelt deze nagenoeg weg in je huid. Ik moet zeggen dat dit zeer goed aanvoelt. Ik gebruik deze nu reeds een maanden ’s morgens en ’s avonds. Onmiddellijk na gebruik voelt mijn huid heel zacht aan. Dat gevoel blijf ik heel de dag behouden. Ook zit mijn huid er na gebruik duidelijk verfrist en klaar uit. Verder ruikt de crème ook heerlijk fris.

Deze crème is te koop bij Yves Rocher. Deze gelcreme komt uit de hydra vegetal lijn (er zit ook nog een andere crème in deze lijn) en kost 10,90 euro. Bij Yves Rocher zijn er echter vaak kortingen en je zult maar een zestal euro kwijt zijn.

Wat vinden jullie van de crèmes van Yves Rocher?

0 gedachten over “Yves Rocher Hydra Vegetal geldagcreme”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge