Max make-up baked oogschaduwquad in 472 Black & beige

Hoi hoi,
In het verleden schreef ik reeds een review van een max make-up baked oogschaduwquad. Daar was ik toen zo tevreden over dat ik nog zo’n quad wilde uitproberen.
image

Mijn keuze viel op nummer 472 – Black & beige. Zelf begrijp ik niet zo goed hoe ze aan de naam komen. Dat vind ik wel jammer. Er zitten een witte, grijze, zwarte en donker bruin-paars in het palette. Black is bijgevolg wel te verklaren, maar beige? Hierbij denk ik zelf aan een lichtbruine oogschaduwkleur. Al bij al ben ik wel heel blij dat er wel een naam is. Een nummer alleen zou zo saai zijn!
image

Het palet bevat 5,5 gram,  wat ongeveer 1,4 gram per oogschaduw kleur is. Dat is ruim voldoende, want ik krijg dit nooit of te nimmer op, zeker omdat dit een baked quad is. Hierdoor heb je maar heel weinig product nodig.
In deze oogschaduwquad is mica het hoofdingrediënt. Ik had echter ook talk als een hoofdingrediënt verwacht. Die zie ik echter niet staan. Wel zie ik dimethicone staan, wat een silicone is.
image

De oogschaduws zitten verstopt in een rond, zwart doosje. Dit doosje voelt vrij zwaar en stevig aan. Helemaal niet wat ik verwacht bij een goedkoop palette. Verder zit er een mini sponsapplicator verstopt in het doosje. Op zich ziet dit er allemaal vrij elegant uit. Wel stuiven de oogschaduws in het doosje. Als je het doosje in je handtas meeneemt, kan het zijn dat het deksel uiteindelijk onder oogschaduwpoeder zit. Op zich is dit helemaal niet erg en ik veeg het af en toe af met een tissue.
image

Op de swatches zie je onmiddellijk dat de oogschaduw kleuren goed gepigmenteerd zijn, vooral de witte kleur. Wel vind ik dat de kleuren, vooral de donkere kleuren, voor weinig variatie zorgen. Op de swatch lijken ze allemaal maar een tint van grijs, ook de bruin- paarse kleur. Dat vind ik jammer. Verder brokkelen de oogschaduws niet en blijven ze lang zitten.
image

image

Je ziet het. Op deze ooglook zit minder variatie dan de vorige. Hierbij bracht ik de drie lichtere kleuren van licht naar donker aan op het bewegende ooglid. De donkerste kleur, het zwart, bracht ik aan in de crease.
Dit baked palette van max make up is goed gepigmenteerd, waar ik zeer blij mee ben. Zelf had ik toch graag iets meer variatie in de kleuren gezien. Uiteindelijk ben ik wel tevreden met dit palette, want het leent zich perfect voor Smokey Eyes.

Dit palette en andere kleurencombinaties zijn te koop in de Action. Het oogschaduwquad is van het merk Max make-up en kost slechts 1,69 euro. Rennen naar de Action!

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge