RainPharma hand balm in ‘Calming botanical touch’

Hoi hoi,
In een filmpje vertelde ik reeds dat ik met Sinterklaas naar de openingsnocturne van RainPharma zit. Dit is een Belgisch verzorgings- en ‘dieet’merk. Rainpharma maakt enkel natuurlijke producten. Ze bestaan al langer, maar nu hebben ze ook een eigen showroom in de schrijnwerkersstraat in Antwerpen. Op die nocturne kocht ik twee producten om uit te proberen. Vandaag stel ik jullie voor aan een van hun hand balms. Van deze en al hun andere producten hebben ze verschillende geuren.
image

Zelf koos ik voor de geur calming botanical touch. Hierin ruik je voornamelijk de lavendel, Omar ook de geuren van pompelmoes en sandelwood zijn in de geur verwerkt. Dit was de geur die mij het meeste aansprak.
image

Deze hand balm heeft de doel de handen goed te hydrateren en zacht te maken. Zelf vind ik het wel eerder een creme , dan een balsem.
Sinds ik deze hand balm heb, staat deze in ons toilet beneden. Omdat de hand balm zo’n handige verpakking heeft, was dit de ideale plaats om dit product neer te zetten. De hand balm zit in een handige pompflacon en één pompje is genoeg voor één keer. Sinds deze in ons toilet staat, ga ik er ineens vaker naar toe. 🙂
image

De geur is heerlijk zacht en de lavendel is duidelijk aanwezig. Het sandelwood en de pompelmoesaroma’s geven de geur echter een speciaal tintje. Het is duidelijk geen pure lavendelgeur, wat helemaal niets voor mij zou zijn.
De handbalm is een witte vloeistof, die niet zeer lopend is. De balm ligt wat tussen een vloeistof en een crème in. Wanneer ik deze handbalm gebruik, neem ik een pompje en wrijf ik het uit op de handen. Hierbij vergeet ik de huid tussen de vingers niet. De hand balm trekt snel in, maar er blijft wel een licht vettig laagje achter op de huid. Verder trekt het aroma van de hand balm goed in de huid, wat bij andere handcremes ook niet altijd het geval is. Nadien voelt de huid zeer zacht, gehydrateerd en beschermd aan. Na een aantal dagen gebruiken, voelen mijn handen tussen het gebruik aan ook zachter. Je hoort het, ik ben er dol op! Hierdoor wordt ik nieuwsgierig naar de andere geuren en producten.

Deze handbalm is te koop in showroom van RainPharma, maar ook in bepaalde schoonheid substituten. Meer informatie over hun verkooppunten kunt je op hun site vinden: rainpharma.be. Deze hand balm (ook de andere geuren) kost 15,95 euro en is een pracht product die ik iedereen kan aanraden!

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge