Lush Sandy Santa Scrub

Hoi hoi,
Vorig jaar kocht ik enkele kerstpakketjes van Lush tijdens de solden. Die zijn nog steeds niet op. Laatst was ik de hoedendoos aan het opgebruiken en daarin zat tot slot een Sandy Santa.
image

Voor alle duidelijk, dit is nog de Sandy Santa. Dit jaar werd de formule aangepast en werd een bodybutter in het product geïntegreerd. De versie die ik heb, bestaat enkel uit een (suiker)scrub.
image

De suiker is in de vorm van een Santa gegoten met een schattig rood mutsje en een kleine baard. Onze kleine vriend is altijd goedlachs als je hem gebruikt. Deze Santa kwam in een mal van het gezichtje en ik leg hem steeds terug in die mal. Dat bewaart en droogt makkelijker.
image

Santa is een grove scrub. Hierdoor wordt de huid zeer goed gescrubd, maar het is ten zeerste af te raden deze op het gezicht te gebruiken. Daar is ze veel te grof voor, maar op het lichaam is ze ideaal. In het begin was se te stevig om in stukjes te gebruiken en hierdoor gebruikte ik Sandy in zijn geheel. De achterzijde haalde ik over mijn huid, zodat deze goed was gescrubd. Na een tijdje werd Santa wat dunner en brak ie van zelf in stukjes.

Na gebruik voelde mijn huid goed gescrubd en als herboren. Ook droogde de scrub mijn huid niet uit, maar de ongewenste droge schilfers op mijn benen waren verdwenen. Ik ben dol op mijn vriend Santa en gebruik hem standaard als ik een bad neem. Hopelijk gaat hij nog een tijdje mee.

Deze Sandy Santa is te koop bij Lush. Vroeger betaalde je nog 5,95 euro voor de goedlachse man, omdat hij enkel scrubde. Omdat er tegenwoordig een bodybutter is verwerkt in de Sandy Santa ben je nu 8,95 euro kwijt.

Merken jullie verschil tussen de oude en nieuwe Sandy Santa?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge