MUA Undress your skin highlighter

Hoi hoi,
Naast nagellak kocht ik natuurlijk nog andere make-upspulletjes in Londen. Ik kocht er onder andere de MUA Undress Your Skin poeder highlighter.
image

Ik had die al een tijdje op het oog op de site, maar ik wilde ze eerst eens in het echt zien, want ik was bang voor een overspray. Gelukkig lijkt dat alvast niet het geval. De highlighter is een rosé gouden highlighter, die volgens mij bij zowel koude als warme types zal staan.
image

De highlighter bevat 7,5 gram product en bestaat voornamelijk uit mica. Verder bevat ze ook dimethicone en talk. De typische ingrediënt voor een poeder make-upproduct. Wel vind ik het jammer dat ze op de achterzijde een sticker gebruikten. Ik had liever een soort bedrukking gezien, want nu ziet het er behoorlijk slordig uit. Net zoals de meeste poeders is ook dit product een jaar geldig.
image

Het doosje klikt open en toe en dit klik systeem is redelijk vast. Dat is goed, want zo kan het niet zomer openvallen in de tas. Het doosje zelf voelt minder stevig en ik ben bang voor barstjes, voornamelijk aan het scharniertje. De highlighter ziet er niet al te goedkoop uit, maar ik denk dat een zwarte verpakking een luxer gevoel had gegeven. Toch denk ik dat de highlighter beter kleurt en tot zijn recht komt in de witte verpakking.
image

Nog eventjes een close up van het poeder. Ik vind het golven patroon die ze erin aanbrachten prachtig. Het doet mij denken aan de Griekse tijd waarin de vrouwen en godinnen nog in prachtige, golvende gewaden rond schreden. Ook kun je de kleur en substantie goed zien. De kleur is zacht als de lente en prachtig glanzend. Ik zag glanzend en niet glitterig, omdat het poeder alleen minuscuul kleine glitter heeft. Verder blend de kleur perfect met mijn huidskleur. Perfect voor de lichtere huiden.
image

Op de swatch zie je duidelijk de glans, maar ook de kleur. De kleur kun je echter in je huid inwerken en dan blijft enkel die prachtige, subtiele glans over. Die glans zie je ’s avonds, na een dag dragen, gelukkig nog steeds.
image

Hier zie je de mooie glans van deze highlighter. Zoals je waarschijnlijk al merkte tijdens mijn review, ik ben er dol op en voor die prijs! Ik denk dat ik bij mijn volgende MUA  bestelling onmiddellijk een back-up insla.

Deze highlighter komt uit de undress tour skin lijn van MUA. Deze lijn werd ontworpen om een vlekkeloze, heldere en natuurlijke make-up te creëren. Bijgevolg is deze highlighter te koop in de webshop van MUA. Daar betaal je slechts 3 Britse pond of 3,6 euro. Zo goedkoop voor zo’n goede highlighter! I love it!

Kenden jullie deze highlighter al?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge