Seventeen oogschaduwtrio in ‘Barely there’

Hoi hoi,
In Londen heb ik ook wat andere beauty spulletjes dan nagellak geschopt. Een van deze spulletjes was een oogschaduwtrio van het merk Seventeen. Ik vermoed echter dat we deze niet in België kunnen kopen.
image

Ik kocht een trio met natuurlijke kleurtjes. Dit leek mij een leuk every day trio. Het palette heeft een crèmekleurige, een licht oudroze en lichtbruine oogschaduw.
image

Dit palette heet barely there. Verder is dit palette fragrance free. Daar word ik blij van. We moeten niet meer parfum op ons gezicht doen dan nodig. Wel vraag ik mij af of dit zo speciaal is. We spreken natuurlijk over oogschaduw. Wordt dat in het algemeen een geur aan toegevoegd?
image

Dit wou ik jullie zeker tonen. Ik verwachte een klapdekseltje op dit palette, maar het is een draaidop. Dit heeft mij aangenaam verrast. Hierdoor wordt het een nog beter reispalette. Bij mijn gaan van die klapdeksels vaak kapot in het transport, maar met een draaidop had ik dit nooit eerder.
Verder vind ik het leuk dat het logo duidelijk, maar toch subtiel op de dop is aangebracht. De taartschijfjes met oogschaduw voelen stevig aan en hebben een hoger randje.
image

Hoewel dit palette zeer lichte kleuren bevat, zijn ze echt goed gepigmenteerd. Ook liggen de kleuren dicht genoeg, maar ook vergenoeg van elkaar om geen modderpoel te krijgen. De oogschaduws zijn niet korrelig en voelen cremig aan bij het opbrengen. Verder blijven ze met een oogschaduw primer muurvast zitten, zelfs na een intensieve balletles.
image

image

image

Bij deze ooglook bracht ik de lichte cremige kleur aan op het volledige ooglid. Hierdoor werd het ooglid nog eens extra egaal gemaakt. Erna bracht ik de roze kleur aan op het bewegende ooglid. Tot slot bracht ik de bruine kleur aan in de buitenste ooghoek en crease en een bruine gelliner op de wimperrand. Hierdoor kreeg ik een zeer natuurlijke look. Deze look is zeer geschikt voor op het werk. Op school zou ik de gelliner waarschijnlijk wel laten vallen.

Seventeen is te koop in de Boots. Het is geen zeer goedkoop drogisterij merk, maar nog steeds heel goed te doen! Voor dit palette betaalde ik 7 Britse ponden, wat ongeveer 8,4 euro is. Dit os een ideaal neutraal reispalette en bijgevolg een aanrader!

Probeerden jullie reeds Seventeen cosmetica uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge