Elite haute couture oogschaduwquad in 01 Black Satin

Hoi hoi,
image

Ik vertelde het reeds in een filmpje (1 februari) dat ik een bestelling deed bij showroomprivé. Ze hadden een elite make up sale. Daar kocht ik onder andere een aantal oogschaduwpalettes. Ze zijn allemaal uit dezelfde lijn, maar verschillende versies. Vandaag presenteer ik jullie het eerste oogschaduwpalette.
image

Dit palette zit vol glitteroogschaduws. De lichtste, meest linkse kleur is een soort gebroken wit. Erna volgt een paarsroze oogschaduw en een grijze oogschaduw. Tot slot zit er nog een kleinere zwarte oogschaduw, bedoeld als eyeliner bij. Wat mij wel verraste zijn de applicaties die erbij zitten. Ten eerste hebben we de verwachte dubbele sponsapplicator in. Wel heeft die twee verschillende uiteinden: een ronde kop en een ‘scherpe’ kop. Ook zit er een kwastje in dit palette. Ik weet echter nog niet hoe goed deze applicaties zijn, want ze werden nog niet uitgeprobeerd.
image

Deze versie van het palette kreeg de naam Black Satin en is een jaar houdbaar. Ook is het leuk dat Elite een minitutorial met dit palette op de sticker zette. Ik denk dat we ongeveer 1,1 gram van de zwarte oogschaduw kregen en ongeveer 1,8 van de andere kleuren.
image

Ik was aangenaam verrast door deze oogschaduw. Hoewel het glitter oogschaduw en zijn ze goed gepigmenteerd en niet zeer korrelig. Omdat het echter nog steeds glitter is, moet je opletten voor fall-out. Na je look even met een propere kwast wegvegen. Met een goede oogschaduw primer blijft de look ook de hele dag vrij goed zitten.

Uiteindelijk probeerde ik de look van de tutorial op de achterzijde te creëren:
image

image

image

Ik vond het er heel leuk uitzien en maakte bijgevolg een overkill aan foto’s :).

Dit palette is van Elite. Ik weet niet meteen waar je dit kunt kopen, maar ik wil het eventueel voor jullie opzoeken. Normaal kostte het palette 14 euro, maar ik betaalde slechts 2,84 euro. Dat is bijna 80% korting.

Gaan jullie ook op zoek naar zulke sterke promoties?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge