Barry M confetti nagellak in 5 Sour apple

Hoi hoi,
In Londen kocht ik ook nog een andere kleur in de confetti nagellaklijn van Barry M. Deze keer koos ik voor een eerder groene confetti.
image

Deze nagellak heeft een transparante basis waarin groene en gele confetti sliertjes zitten. Op de foto lijken de sliertjes blauw, maar ze zijn wel degelijk groen. Deze nagellak kreeg de naam Sour Apple, wat ik een goed gevonden naam vind. Dit ligt niet zomaar voor de hand, maar je ziet wel waarom ze deze zo hebben genoemd.
image

Ik vind dit mooi flesje. De afgeronde hoeken met de scherpe boorden vind ik elegant. Een zwarte dop lijkt mij wel mooier dan deze witte dop. Deze laat het flesje wat goedkoop ogen. Het flesje bevat 10 ml waar je heel lang toe mee zult komen. Deze nagellak zul je voornamelijk als topcoat gebruiken.

image

image

In deze swatch draag ik !4! Laagjes. Daarom zou ik aanraden om deze nagellak enkel als topcoat te gebruiken. Deze nagellak droogt als een malle, dus die vier laagjes zaten er snel op. Doordat er echter zoveel laagjes op zitten, kun je de nagellaknagel er gewoon afhalen,

Op zich ben ik heel blij met deze nagellak, op voorwaarde dat ik deze lak als topcoat gebruik. Deze nagellak kun je online in webshops kopen en je zult er ongeveer 5,25 euro voor betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge