Lush bubbleroon in Cocoa and Yazu

Hoi hoi,
image

Bij mijn laatste bezoek aan Lush kocht ik enkele badproducten. De love locket toonde ik jullie reeds. Verder kocht ik ook de Yuzu & Cocoa bubbleroon. Dit is een knaloranje bubble bar. Deze kun je bijgevolg in stukjes breken om een heerlijk schuim te creëren in je bad. De geur van deze bubbleroon vind ik trouwens heerlijk zoet en lente-achtig.
image

De bubbleroon ziet er uit als twee snoepjes, zo van die mellowcakes, die aan de onderkant aan elkaar geplakt zijn. Denk er een oranje kleurtje bij en dan weet je hoe de bubbleroon eruit ziet.

De ingrediëntenlijst ziet er als volgt uit:
Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate)Wijnsteenzuur (Tartaric acid)Natriumlaurylethersulfaat (Sodium Laureth Sulfate)Kokos olie, extra virgin (Cocos nucifera)Lauryl betaïne (Lauryl Betaine)Shea boter, Fair Trade (Butyrospermum parkii)Parfum (Perfume)Cacao absolue (Theobroma cacao),Grapefruit essentiële olie (Citrus paradisi)Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia),Cocamide DEA (Cocamide DEA)PEG-6 capryl / caprine glycerides & PEG-60 amandel glycerides (PEG-6 Caprylic / Capric Glycerides & PEG-60 Almond Glycerides)Coumarin (*Coumarin)*Limonene (*Limonene)*Linalool (*Linalool)Titaniumdioxide (Titanium Dioxide)Kleurstof 15510 (Colour 15510) 
image

Door de vorm van de bubbleroon kun je ze makkelijk in twee breken, net zoals ik hierboven deed. Ideaal voor twee heerlijk ruikende en schuimende badjes! De bal zelf voelt voor gebruik heel cremig.
image

Zoals ik al zei, gebruik ik voor één badje een halve bubbleroon. Deze hou ik bij het vullen van mijn bad gewoon onder de kraan. Moest ik het bij de hand gehad hebben, gebruikte ik de bubbleroon in een organza zakje. Dan kun je dit zakje onder de kraan vastbinden.
Dit alles kun je zien in de demo:

Het bad zelf geurt bij gebruik heerlijk sterk en verder ligt het vol met stapels wit schuim. Na gebruik bleef deze geur ook goed op mijn huid hangen. Verder heb ik ook niet heel veel last van droge benen, maar nadien voelden ze niet trekkerig aan. Ik heb genoten van een heerlijk bad. Deze bubblebar is zeker voor herhaling vatbaar.

Ik kocht deze bubbleroon in de oude Lushwinkel. De Lushwinkel verhuist momenteel naar een mooie nieuwe winkelruimte. Voor deze oranje bubbleroon betaal je 6,05 euro. Van deze bubbleroon bestaat ook een roze versie en ik zag online dat ze in de UK ook een groene hebben. Daarnaar wordt ik natuurlijk ook nieuwsgierig :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge