Essence Love Letters LE highlighter ‘Love Poem’

Hoi hoi,

image

Laatst kwam Essence uit met een nieuwe trend editie, namelijk de Love letters collectie. Dit is natuurlijk een collectie gemaakt in aanloop voor Valentijnsdag. Deze trend editie bestaat uit lieve en zachte kleurtjes. Op zich vond ik de collectie niet zo heel speciaal, maar er was één product die er voor mij uitsprong. Mijn oog viel op de highlighter en ik moest hem hebben!

image

Ee highlighter zit in een van de typische doosjes van Essence voor gelaatspoeders. Het doosje bevat 9 gram en  is twee jaar houdbaar. De highlighter kreeg de naam 01Love Poem, maar het is de enige highlighter die in de collectie zit. Net zoals veel poeders zit ook hier veel talkpoeder en mica in. Dit kan je huid verstoppen, dus ’s avonds goed afnemen!

image

Op het poeder staat een prachtige quote:
Love
Bears all things
Believes all things
Hopes all things
Endures all things
Love … Never fails!

image

De highlighter heeft een lichte peachy kleur waarin minuscule gouden glitters zitten. De peachy kleur verdwijnt bij mij in de huid, zodat enkel de glitters overblijven. Deze zorgen voor een prachtige en subtiele glans. In close up zie je de glitters wel goed op de huid zitten. De highlighter is mooi glanzend en blijft goed zitten. ‘S avonds zie ik nog steeds glitters op mijn gelaat.

image

De highlighter vind je in een Essenceschap waar ze deze trend editie nog steeds verkopen. Deze displays vind je onder andere in het Kruidvat. Deze highlighter kost 3,39 euro, wat niet heel goedkoop is, maar nog steeds heel erg budget!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge