Elite Matte liner in matte brown

Hoi hoi,

image

Bij mijn Elite bestelling op Showroomprive kocht ik natuurlijk niet enkel oogschaduwpalettes. Ik kocht er ook een bruine, matte, vloeibare eyeliner van Elite.

image

Ik heb jaren geen vloeibare eyeliner meer geprobeerd, dus ik vind het tijd om terug verschillende vloeibare eyeliners te proberen. Laatst probeerde ik deze van de Action, vandaag ga ik deze proberen. Ik koos voor matte Brown. Dat vind ik beter voor een natuurlijke look, want zwarte vloeibare liner staat meteen heel streng. Deze eyeliner gebruik je natuurlijk op het oog en is daardoor beperkt houdbaar. Hier raden ze 9 maanden aan.

image

De eyeliner bestaat uit een klein potje met een kwast die ongeveer dubbel zo lang is als het potje hoog. Dit vind ik heel handig, want dat werkt een stuk preciezer. Ook zit er borsteltje op, maar viltstifpunt. Deze punt is zeer stevig, maar toch flexibel. Hierdoor kun je echt een mooi, stevig lijntje trekken en dit mooi dicht bij de wimperrand.

image

De kleur van de eyeliner is mooi diepbruin. Wanneer ze opdroogt, wordt ze volledig mat. Ook blijft deze de hele dag mooi zitten. Je mag wel niet in je ogen wrijven wanneer ze is opgedroogd, want dan brokkelt ze wat af. Niet zo mooi. Voor de rest ben ik er heel blij mee. Uiteindelijk maakte ik de volgende look:
image

image

Deze eyeliner kocht ik op showroomprive. Zelf betaalde ik 2,5 euro per stuk. Volle prijs zal je wel 13 euro betalen.

Wat vinden jullie van Elite Make Up?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge