Elite Haute Couture oogschaduwquad in 03 Chocolate silk

Hoi hoi,
image

Naast het Elite Black Satin Haute Couture kocht ik ook nog enkele andere Haute Couture palettes. Vandaag toon ik jullie een neutrale versie van het palette, namelijk het nummertje 3 Chocolate Silk.
image

Ook dit palette bevat 6,4 gram. Logisch duh, het is een palette van dezelfde lijn. Verder bevat dit palette ook drie applicators en zitten er vier kleurtjes oogschaduw in. Hier vind je dezelfde minitutorial op de achterzijde, wat logisch is.  Zelf gebruik ik de applicators liever niet, alleen in uiterste nood. De steeltjes zijn nogal kort, waardoor je niet al te precies kunt werken.
image

image
Het palette zelf zit beschermd in plastiek doosje wat in een plastiek hoesje geschoven is. Dit palette is duidelijk veel natuurlijker dan het vorige haute couture palette. Hierin vind je lichte peachy kleur, een licht gouden, een bruine en een iets bruinere oogkleur. Deze laatste zou je als eyeliner kunnen gebruiken, zoals Elite suggereert.
image

De swatches tonen het onmiddellijk. De oogschaduw kleuren zijn goed gepigmenteerd, maar de bruine kleuren liggen vrij dicht bij elkaar. Verder is elk van de oogschaduws zeer glanzend, dus als je daar niet van houdt, is dit geen palette voor jou. De oogschaduws zijn korrelig en ik heb altijd last van fall-out. De fall-out is echter makkelijk weg te vegen. Tot slot blijven de kleuren, eenmaal op het oog, goed zitten en gaan ze geen kant meer op.
image

image

Hier maakte ik op het bewegende ooglid een gradatie van licht naar donker, waarbij ik de crease met de donkerste kleur aanzette. Verder nog een zwarte vloeibare eyeliner en mascara en I’m ready to go. Uiteindelijk werd dit een glamoureuze en natuurlijke look: geschikt voor een feestje.

Ik betaalde slechts 2,5 euro per palette op showroomprive.be. de volle prijs zou volgens hen 14 euro per palette moeten zijn. Ik weet echter niet of ik dit moet geloven, want ik heb er een vreemd gevoel bij. Als jullie hier meer over weten, geef je dit hieronder maar door?

Wat vinden jullie van de kleuren in dit palette?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge