Lush Pop in the Bath bubblebar

Hoi hoi,
image

Een tijdje terug vond ik het tijd voor een heerlijk ontspannend en relaxend bad met een Lush product. Ik koos de Lush Pop in the Bath bubblebar voor dit bad.
image

Pop in the Bath is een bubblebar die je meerdere keren kunt gebruiken. Omdat ik hou van een sterk geurend bad, besloot ik deze bubblebar slechts twee keer te gebruiken. Bijgevolg sneed ik deze met een mes door twee.
Deze bubblebar heeft de geur van bergamot, mandarijn en citroen. Dit badschuim en het bad ruikt heerlijk! De pop in the Bath bevat veel oliën, waardoor deze bubblebar niet uitdrogend werkt. Na het bad beukten mijn benen helemaal niet, waar ik soms last van heb.
image

De bubblebar ziet er koddig uit. In dit geval is het een mooi, zachtroze bloemetje op een blauw veldje (van water?). Deze kleuren kunnen echter veranderen van batch tot batch. Ik weet ook niet waarom ze dit doen. Maar de werking en geur blijft dezelfde!

In het filmpje zie je een demo van de bubblebar. Hier neem ik een halve Pop in the Bath en houdt deze onder de lopende kraan. Ik heb gemerkt dat ik hierdoor hoger, beter, mooier en steviger schuim krijg. Als ik het gewoon in het bad leg, vind ik het schuim wat slapjes.

Nadien ligt mijn bad vol heerlijk ruikend schuim. Toen ik de volgende morgen in de badkamer kwam, rook ik de geur van Pop in the Bath nog steeds. Heerlijk!
image

image

De pop in the bath is te koop bij Lush, zowel online als in de winkels. Voor elk Pop in the Bar bubblebar betaal je 5,55 euro. Niet zo heel goedkoop, maar voor deze bubblebar heb ik dit zeker over. De geur is zo sterk, maar niet overheersend.

Probeerden jullie deze reeds uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge