Barry M Confetti nagellak in Bubblegum

Hoi hoi,

image

Het derde confetti lakje van Barry M die ik in Londen kocht is Bubblegum. Deze lak zie je hier links op de foto. Het is een transparante basis met veel blauwe draadjes en iets minder witte draadjes. Deze lak trok meteen mijn aandacht :).

image

Dit is de lak cnp 4 – Bubblegum. Ik vind het prachtig dat deze nagellak een naam heeft, al versta ik ze niet zo goed. Bij bubblegum denk ik persoonlijk an knalroze nagellak.

image

In dit flesje zit 10 ml. Aangezien deze nagellak voornamelijk als topcoat gebruikt zal worden, zal deze lak zeer lang mee gaan.

image

Op de nagels ziet deze lak er gelijkaardig uit als ‘Sour Apple’. Groen en blauw liggen natuurlijk dicht bij elkaar. Afhankelijk van de basiskleur zien deze lakken er echter helemaal anders uit. Op zichzelf zijn deze lakken helemaal niet dekkend. Na vier laagjes is dit het resultaat, waardoor deze natuurlijk niet goed zitten. Als je een laagje gebruikt over een andere kleur blijft deze echter wel vrij goed zitten. Drie dagen moet deze lak het wel volhouden.

Deze nagellak is van Barry M. Hier in België is Barry M enkel online te koop. Voor deze nagellak betaal je gemiddeld 5,25 euro. Ik kocht deze nagellak echter in Londen waar je ze onder andere in de Boots en Superdrug kunt kopen. Daar betaal je er ongeveer 4 pond of 5 euro voor.

Hebben jullie reeds Barry M lakken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge