Elite Intensity waterproof eyeliner in 09 Pure White

Hoi hoi,

image

In mijn Elite bestelling zaten ook witte oogpotloden. Dit oogpotlood komt uit de waterproof intensity lijn. Ik heb twee oogpotloden uit deze lijn, waaronder deze witte.

image

Dit wit oogpotlood is 09 Pure White. Het potlood bevat 1,1 gram en werd gemaakt in Frankrijk. Je kunt de kleur van het potlood makkelijk afleiden uit de huls van het potlood. Verder is het potlood drie jaar houdbaar.

image

Dit potlood moet je slijpen om een scherpe punt te bekomen en te behouden. Omdat ik dit potlood op mijn onderste waterlijn gebruik, wil ik de punt natuurlijk niet al te scherp. De waterlijn is een gevoeliger plek bij mij.

image

De swatch is vrij goed gepigmenteerd. Het potlood is cremig en niet al te hard. Verder vind ik het aangenamer om het potlood een ietsje op te warmen. Dan wordt het potlood iets romiger

image

image

Hier gebruikte ik het potlood op de onderste waterlijn. Dit geeft een mooie open blik. Wel had ik gehoopt dat het potlood nog iets witter ging zijn. Nu geeft het wit een eerder transparante schijn. Verder zou dit een waterproof potlood moeten zijn, maar na een dag werken is mijn witte lijntje wel verdwenen.

Ik kocht dit potlood in een Elite haul van showroomprive. Ik kocht drie van deze potloden voor 7 euro. Dit wil zeggen dat elk potlood slechts op 2,33 euro kwam. Showroomprive beweert dat de volle prijs van dit potlood 9,33 euro is. Dat zou ik niet over hebben voor dit product. Voor de prijs die ik betaalde, vind ik het wel een redelijk product. Toch zou ik het potlood niet opnieuw kopen. Ik heb reeds betere producten gebruikt.

Wat vinden jullie van de pigmentatie van dit potlood?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge