Yves Rocher Matte Vloeibare Foundation in 100 Rose

Hoi hoi,

image

Laatst kocht ik in de Yves Rocher een foundation die ik nog niet eerder probeerde. Deze test ik sinds een weekje intensief. Daarom ben ik nu klaar om mijn oordeel te geven.

image

Deze foundation zou zorgen voor een frisse, zachte en verjongde huid. Het mattifierende effect wordt geholpen door glidkruid wortel extract.

image

image

De foundation komt in een eenvoudige plastiek tube. Zoals de meeste foundation is deze een half jaar goed. In deze flacon zit 30 ml. Een mooie hoeveelheid voor een foundation. Vooraleer je deze foundation gebruikt, moet je deze goed schudden. Dat is om het scheiden van de ingrediënten tegen te gaan.
Zelf koos ik voor een van de lichtste kleuren. Er zijn negen kleuren beschikbaar in drie groepen van donker.

image

Zoals de meeste schoonheidsproducten bevat deze foundation voornamelijk water. Verder zit er ook veel glycerine en bloemen water in. De glycerine zorgt ervoor dat de foundation vocht vasthoudt en dat ze makkelijk over de huid verspreid wordt.

image

image

Ik dacht even dat de foundation te geel ging zijn toen ik een druppeltje op mijn hand deed. Toen ik deze echter uitwerkte, zag ik dat de foundation verdween in mijn huid. De kleur is licht van kleur en niet te geel.

image

Hier heb ik nog niets op mijn gelaat. Ik had een korte nacht achter de rug, dus ik zie er wat moe en bleekjes uit. Hier kun je echter de kleine rode vlekjes in mijn gezicht goed zien.
image

Op de foto bracht ik de foundation aan op de linkerzijde van mijn gezicht. Je ziet een klein kleurverschil. De foundation is iets donkerder dan mijn eigen huidskleur. Het verschil is echter zo klein, dat ik het wel kan hebben. Je ziet duidelijk dat de foundation mooi natuurlijk lijkt.
image

Als ik de foundation over mijn volledig gelaat aanbreng, zijn de rode vlekjes verdwenen. De glans bovenop mijn neus is serieus afgezwakt. Hier bracht ik de foundation ook aa: op mijn lippen. Zo kun je goed zien hoe dekkend deze foundation is. Toch krijg ik geen masker effect en voeltn ze niet zwaar of verstikkend aan. De foundation ziet er mooi, egaal en natuurlijk uit. Na een dagje werken zat mijn foundation nog perfect. Dit product behoort tot een van mijn nieuwe favorietjes.

Deze foundation is van Yves Rocher. Voor deze foundation betaal je ongeveer 18 euro. Ik vind deze echter niet meer terug en ik hoop dat ze niet uit het assortiment is gehaald.

Weten jullie of deze foundation nog in het assortiment van Yves Rocher zit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge