Elite intensity waterproof oogpotlood in Silver Design

Hoi hoi,

image

In mijn Elite bestelling zat ook een ander oogpotlood uit de intensity lijn. Naast een wit oogpotlood kocht ik ook een bronzy kleur. De kleur is een mengeling tussen bruin en kaki. Ik vind deze kleur heel mooi en speciaal. Het is niet een kleur die ik dagelijks zie.

image

Dit is de kleur Silver Design. Ik vind het leuk dat de kleur een naam heeft, al versta ik ze niet zo goed. Als jullie enig idee hebben, laat het weten in de comments. Het oogpotlood is drie jaar houdbaar en bevat 1,1 gram product. Dit potlood moet je slijpen. Dit is ook meteen een van de nadelen van dit potlood. Het potlood is zacht, waardoor het ook snel afstompt en geslepen moet worden.

image

Het oogpotlood is goed gepigmenteerd en geeft een goede kleur af. Om de swatch aan te brengen op de hand en ogen voelt het vrij zacht. We hoeven niet te ’trekken’ aan de oogleden om de kleur te transfereren. Volgens mij is dit een oogpotlood die veel meiden kunnen hebben. Het is een kleur die blij elke kleur ogen past.

image

image

Hier bracht ik het oogpotlood  de bovenste en onderste wimperrand aan. Het zorgt voor een intensere oogopslag, maar toch blijft de look zeer natuurlijk. Ik ben heel blij met dit potlood, want nu kan ik mooiere natuurlijke looks maken. Een gelline staat altijd meteen zo streng.

Ik kocht dit potlood op showroomprive. Ik betaalde 2,33 euro voor dit potlood. Normaal zul je echter 9,33 euro betalen.

Weten jullie waar je Elite in België kunt kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge