RainPharma After oil in Calming Botanical Touch

Hoi hoi,
Op de openings/sinterklaasnocturne van RainPharma kocht ik niet enkel een handbalm. Ik kocht er ook een van hun ster producten.
image

De after oil is beschikbaar in verschillende geuren. Zelf koos ik voor de Calming Botanical Hands geur. Dit is inderdaad dezelfde geur als de handbalm. De geur heeft drie topnoten, namelijk lavendel, sandelhout en pompelmoes. Een heerlijke geur. Ik zou deze geur niet echt bloemig noemen, maar kruidig met een frisse afdronk.
image
De after oil is een soort bodylotion. Deze bodylotion kun je echter onder de douche gebruiken. Dit deed mij denken aan de niveau douchegel en bodylotion mix. Dit is echter niet hetzelfde. Hierbij moet je nog steeds een douchegel gebruiken. Dit als het ware een heerlijk relaxerende afsluiter na een lange en warme douche
De fles bevat 250 ml. De bodylotion is 9 maanden houdbaar. Ik zou gewoon de geur en substantie in de gaten houden.
image

Dit product gebruik je onder de douche. Na het douche sluit je af met deze after oil. Deze spoel je licht af, maar niet volledig. Hierdoor plakt de olie minder. Bij gebruik van de olie komt de heerlijk geur vrij en kom ik volledig tot rust. Dit is ideaal omdat ik meestal douche vlak voor het slapen. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht en ziet er goed verzorgd uit. Voor een arm of been gebruik ik twee pompjes.
Omdat het een olie is, moet je natuurlijk opletten in de douche. Een olie kan je douche, bij het afspoelen, glad maken. Let bijgevolg een beetje op bij het gebruik.

Deze after oil is te koop bij RainPharma. Zelf koop ik mijn producten altijd in hun showroom, maar ze hebben ook andere verkooppunten. Voor deze after oil betaal je 17,95 euro. Dat lijkt duur, maar de olie is zuinig in gebruik. Na drie maanden heb ik nog steeds meer dan de helft in mijn flesje. Ik ben er zeer blij mee.

Kenden jullie de After Oil van RainPharma reeds?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge