Max Factor Clump defy mascara

Hoi hoi,

image

Een tijd terug won ik op de zin in meer site deze mascara van Max factor. Deze mascara belooft om volume voor de wimpers en misschien nog belangrijker: geen klontjes!!!

image

image

Ik kreeg de mascara in het zwart. Dit is de enige kleur waarin deze mascara beschikbaar is. Volgens Max Factor is de mascara 6 maanden houdbaar. De algemene consensus is echter 3 maand. Opletten dus als je hem langer gebruikt. In de tube zit 13 ml. Als je dit dagelijks in matige hoeveelheden gebruikt, krijg je dit nooit op in zes maanden.

image

Wat ik heel mooi vind, is dat de mascara in een paarse huls zit. Dat zie je ook niet elke dag. Wel vind ik de verpakking nogal grof en groot aanvoelen. Er bestaan een boel elegantere mascara verpakkingen. Het borsteltje is van plastiek en flexibel. De borstel heeft een ietwat speciale vorm. Een zijde van de borstel is gebogen, waardoor je je wimpers makkelijker kunt volgen. Dit werkt lekker snel een efficiënt. Ook lijkt er geen prut aan het uiteinde te blijven hangen. Hierdoor kun je makkelijk heel precies de buitenste wimperhaartjes bijkleuren, wat bij andere mascara’s soms een stuk moeilijker is.

image

Hier heb ik nog niets op mijn wimpers. Ik heb zeker geen korte wimers, maar bij een mooie dikke eyeliner is wat extra nadruk op de wimpers onmisbaar.

image

image

Hier heb ik een laagje van de mascara aangebracht. Mijn ogen zijn onmiddellijk een stuk spreken der. Mijn wimpers ogen langer. Zelf zou ik niet spreken over meer volume. Verder zijn mijn wimpers perfect gesepareert en zie ik geen klontjes.

image

image

Hier bracht ik twee laagjes aan. De voorgaande effecten worden alleen nog meer versterkt. Nog steeds zijn er geen klontjes op te merken. Bij mij blijft de mascara perfect zitten. Na een (werk)dag van uren zit alles er nog perfect op. Deze mascara heeft alles wat ik zoek in dit type product. Dit is een van mijn favoriete mascara’s.

Deze en andere Max Factor producten zijn te koop in Kruidvat, Carrefour,… Voor de Clump Defy volume mascara van Max Factor betaal je 14,99 euro. Als je er naar zoekt, zijn er echter vaak kortingsacties.

Wat vinden jullie van het volume die deze mascara geeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge