Babyfoot – Voor zachte en gladde voeten

Hoi hoi,

image

Een tijdje terug kreeg ik van Di de vraag of ik een van hun nieuwe producten wilde testen. Natuurlijk wilde ik dat en kreeg de het baby foot product van Di om te testen. Dit product moet na gebruik voor zachte en gladde voeten zorgen.

image

Met dit product vermindert je eelt. Je moet het product een uurtje dragen en erna een weekje wachten. In die week mag je geen andere producten voor de voeten gebruiken. Na gebruiken ruiken je voeten ook heerlijk naar lavendel.

image

In het pakje zitten 2 sokken met 35 ml product en 6 kleefstrips. Omdat dit product nogal agressief is voor de huid, draag je de week nadien best geen sandalen. Je moet je voeten even uit het zonnetje houden.
Het hoofdingrediënt is natuurlijk water. Verder zitten er ook alcohol, melkzuren, citrusextract en andere extracten in. Dit product moet je zeker niet wekelijks gebruiken, maar 1 keer in de 1 à 2 maanden moet mogelijk zijn. Let gewoon op of je huid er goed op reageert.

image

In het doosje zit een licht- en luchtdicht zilverkleurig zakje. Hierin zitten de twee sokken, die nog volledig toe zijn en een blaadje zelfklevers. Wanneer je de babyfoot wil gebruiken, knip je de sokken open.

image

Nadat je de sokken hebt opengeknipt, steek je je voeten er in. De sokken plak je nadien toe met de zelfklevers. Zo blijf je een uurtje zitten. Je kunt er ook mee rondlopen, maar dat is niet zo makkelijk.nde sokken zijn binnenin nogal glad, dus je glijdt makkelijk uit. Trouwens vooraleer je de sokken aantrekt, maak je best je teennagels nagellak vrij.

image

Na een uurtje kun je de sokken verwijderen en je voeten afspoelen. Op dit moment ruiken je voeten heerlijk naar lavendel. Na het afspoelen was je je voeten zachtjes met zeep om de laatste restjes product te verwijderen.

image

Na een weekje voelen mijn voeten vrij zacht en glad. Toch had ik graag nog iets meer eelt zien verdwijnen. Waarschijnlijk moet je hiervoor het product iets vaker gebruiken. Meerdere applicaties zullen het effect versterken. Uiteindelijk ben ik tevreden over dit product. Mijn voeten voelen een stuk zachter aan. Het enige minpuntje is dat ik een nog groter effect verwachtte.

De babyfoot is te koop bij Di. Voor de babyfoot betaal je 14,95 euro. Dat vind ik een redelijke prijs: niet heel goedkoop, maar ook niet duur.

Probeerden jullie eerder een babyfootachtig product? Wat vonden jullie van het effect?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge