Sencebeauty oogpotloden in groentinten

Hoi hoi,

image

Naast de paarse kleur kocht ik ook een oogpotlood van sencebeauty in groentinten. Hier kreeg de lichtgroene kleur de naam Royal Green. De donkergroene glitterkleur kreeg de doodgewone naam Dark Green. Voor de review van het zwarte potlood verwijs ik jullie naar het blogartikel van gisteren.
image

Dit potlood heeft een prachtige pigmentatie. Nagenoeg alles wat ik gisteren opmerkte over de potloden, blijft hier gelden. De pigmentatie van de kleuren is zeer goed en de glitter blijft mooi zichtbaar. De oogpotloden zijn zeer langhoudend en heerlijk zacht.
image

image
Ik bracht dark green aan op de bovenste wimperrand. Daarna, wanneer mijn look af was, vond ik dat er nog wat extra nodig was. Daarom bracht ik de kleur Royal Green aan op de onderste wimperrand. Dit creëerde een prachtige intensiteit.

Sencebeauty is te koop bij Dirx drogist in Nederland. Voor dit potlood, gecombineerd met een zwart oogpotlood, betaal je slechts 99 eurocent. Dat is geen geld voor deze kwaliteit. Bijgevolg vind ik deze potloden echte aanraders, zeker als je een klein budget hebt.

Zouden jullie voorrang geven aan de groene, paarse of een blauwe kleur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge