Elite Haute Couture oogschaduwquad in Purple Cashmere

Hoi hoi,

image

Vandaag toon ik jullie het laatste Elite product uit mijn Showroomprive Elite bestelling. Het quad die ik jullie wil tonen is de paarse versie, die purple cashmere is genoemd.

image

Dit is zogezegd Claudia’s choice. Is dat dan Schiffer of nog iemand anders. Ook in dit palette vind je vier kleuren oogschaduw voor een totaal gewicht van 6,4 gram. In dit palette zitten drie verschillende applicators en dit palette is een jaar houdbaar.

image

image

In het palette zitten een witte, een licht bruinpaarse en een donkerpaars oogschaduw. Verder zit er ook een grijze oogschaduw in, waarbij Elite voorstelt deze kleur als eyeliner te gebruiken. Je kunt deze natuurlijk ook op het lid gebruiken om het geheel net iets dieper te maken. In het palette zit een dubbele sponsapplicator en een minikwastje. Het kwastje gebruik ik graag onderweg. Voor dagelijks gebruik vind ik het net iets te ongemakkelijk dat de steel zo kort is.

image

De kleuren zijn zeer shimmery. Daar moet je rekening mee houden als je een look maakt met dit palette. De kleuren zijn ongelooflijk goed gepigmenteerd, maar wel korrelig. Vooral de donkerpaars kleur vind ik korrelig, maar dit los ik op door de oogschaduw op het ooglid te deppen. Met oogschaduw primer blijft de gehele look een gehele dag muurvast zitten.
image

image
Hier maakte ik een lichte look met dit palette. Ik maakte een overgang van de twee lichtste kleuren op het bewegende ooglid en de grijze kleur gebruikte ik als eyeliner. Deze look was zeer draagbaar naar het werk, maar toch mooi, speciaal en elegant.

Ik kocht dit oogschaduwquad op showroomprive. Zelf betaalde ik 2,5 euro voor dit palette. De volle prijs is echter 14 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge