MUA Matte oogschaduwpalette in ever after

Hoi hoi,

image

Een van de laatste make-upproductjes die ik in Londen kocht, is dit oogschaduwpalette. Dit oogschaduwpalette van MUA bevat enkel matte, neutrale kleuren. Op de eerste rij hebben we highlighter en basiskleuren, terwijl de tweede rij kleuren heeft om de ooglook dieper en intenser te maken.

image

Dit palette kreeg van MUA de naam ‘Ever after’. Het is een van de enige budget merken die ik ken, die een volledig mat palette uitbracht. Dat is natuurlijk omdat matte oogschaduwkleuren moeilijker te maken zijn dan niet matte kleuren. De oogschaduwkleuren hebben zowel warme als koude ondertonen. Ik vind het leuk dat elke kleur ook zijn eigen naam kreeg. Dit toont hoe trots MUA is op dit palette.
Op de eerste rij heb je Unwrap – Butter – Bare – Taffeta – Fade. De donkere kleuren op de tweede rij heten Penny – Chine – Truffle – Fog – Smoke.
In het palette zit 10 gram oogschaduw of 1 gram per kleur. Dit palette is minstens een jaar houdbaar, maar gebruik dit palette gewoon tot de substantie, kleur of uiterlijk veranderden.

image

image

image

In het palette zit een dubbelzijdige applicator. Aan de ene zijde zit een sponsapplicator en andere zijde zit een kwastje. De oogschaduw kleuren zijn redelijk korrelig, dus je moet wat opletten voor fall-out.

image

De oogschaduw kleuren zijn vrij goed gepigmenteerd, hoewel ze mat zijn. Jammer genoeg liggen de eerste vier kleuren dicht bij elkaar. Het is vooral een verschil in ondertoon. De donkerste kleur is heel goed gepigmenteerd. Verder zijn de kleuren vrij korrelig, maar ze blenden ook zeer goed. Hierdoor is het perfect mogelijk een mooie school- of zakelijke look te maken. Hieronder toon ik jullie een mogelijke look. Deze look is de hele dag perfect blijven zitten.

image

Eerst doe ik bare op de huid tussen de wenkbrauw en het bewegende ooglid en op de binnenste ooghoek.

image

Vervolgens breng ik Unwrap aan op het bewegende ooglid

image

Erna doe ik Chine in de buitenste ooghoek.

image

Tot slot breng ik truffle aan in de crease en blend ik het geheel mooi samen.

image

image

Hierdoor krijg je een mooie en natuurlijke look. Natuurlijk kun je de look ook intenser maken door meer laagjes aan te brengen. Ik ben heel blij met dit palette. Dit is mijn go to palette voor een zakelijke look.

Dit palette is te koop op de webshop van MUA. Daar betaal je 4 pond voor het palette. Dit is ongeveer 4,86 euro. Dit is geen geld voor zo’n mooi palette.

Hebben julliue andere low budget matte oogschaduw aanraders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge