Organix haar producten – Cherry blossom ginseng, Coconut Milk and Argan oil of Marocco

Hoi hoi,
Van Di mocht ik enkele organix haarproducten testen en aan jullie voorstellen. Ik kreeg drie shampoos uit drie verschillende lijnen en van twee lijnen de bijhorende conditioneren. Van de lijnen waarvan ik de shampoo en conditioner heb kreeg ik een mini sample. De derde shampoo is echter een full-size!

Rejuvenating Cherry Blossom Ginseng

image

Van deze lijn mocht ik zowel de shampoo als conditioner testen. In deze shampoo en conditioner zitten niet enkel kersenbloesem extract en Aziatische gemberwortel, maar ook organische rijstmelk en bamboe extract. Hierdoor zou je haar gehydrateerd moeten zijn en er mooi glanzend zijn.

image

Deze shampoo gebruik je zoals je elke andere shampoo gebruikt. De uiteinden van het haar moeten een goede hoeveelheid shampoo krijgen. Nadien spoelen we het haar goed uit.
Ik kreeg een minisize van deze shampoo. In deze verpakking zit 60 ml en deze shampoo is een jaar en een half houdbaar. De shampoo bevat geen sulfaten en parabenen. Verder bevat de shampoo voornamelijk water. In de ingrediëntenlijst zie ik een ingrediënt die ik niet onmiddellijk herken. Hieronder beschrijf ik wat ik erover vond

Disodium laureth sulfosuccinate: dit ingrediënt zorgt ervoor dat de shampoo makkelijk verspreid over het haar.

Wanneer ik deze shampoo uitkneep op mijn hand was ik verwonderd. De shampoo is niet echt een enorm lopen vloeistof, maar eerder een mousse-achtige vloeistof. Na een paar seconden neemt dat mousseachtige iets af. Dat is het moment dat ik gebruik om het aan te brengen in mijn haren.

image

Als je deze conditioner gebruikt, kun je deze best een aantal minuten laten inwerken. Organix raadt drie tot vijf minuutjes aan. Zelf kijk ik hoeveel tijd ik nog heb. Hierdoor is het soms iets langer. Ik heb dan steeds het het gevoel dat de conditioner beter zijn werk kon doen. Ook in deze conditioner vind je geen sulfaten en parabenen.

Ik kan je nu alvast verklappen dat dit mijn favoriete organix haarlijn is. Niet alleen ruiken deze producten heerlijk, maar nadien voelt mijn haar heerlijk zacht en glanst het heel mooi. Verder is mijn haar nadien ook makkelijk te stylen.

Nourishing coconut milk
image

Ook van deze lijn mocht ik zowel de shampoo als conditioner testen. In deze shampoo en conditioner zit kokosmelk, opgeklopte eiwitproteïnen en kokosolie, die het haar niet verzwaart. Hierdoor zou je haar gehydrateerd moeten zijn en volume aan het haar moeten geven.
image

De ingrediënten in deze shampoo zijn nagenoeg dezelfde als in de vorige shampoo. Opnieuw zitten geen parabenen en sulfaten in deze shampoo. Ook van deze shampoo kon ik 60 ml testen, waarbij deze 1,5 jaar houdbaar is.
image

De conditioner moet voor het beste resultaat enkele minuutjes inwerken. In deze organix conditioners zitten wel siliconen. Als je siliconen in haar producten ontwijkt is dit niets voor jou. Verder test Organix niet op dieren!

Wanneer je deze producten gebruikt, ruiken je haren licht naar kokos. Ik zeg licht omdat de geur zeker niet overheersend is. Van de drie lijnen lijkt deze het minst voor mijn haar te doen. Mijn haar voelt proper aan, maar ook een klein beetje zacht. Van het volume merkte ik niet veel, maar dat is waarschijnlijk omdat ik vrij voluminieus haar heb

Renewing Argan oil of Marocco
image

Dit is het enige Organix product waarvan ik de fullsize gekregen heb. In deze fles zit maar liefst 385ml. Zo veel! Normale shampooflessen bevatten 200 tot 250ml. Daar ben ik even zoet mee :).
In deze shampoo zit arganolie uit Marokko. Deze olie dringt diep door in het haar om het te doen glanzen en verzachten. Bovendien zal het het haar van binnenuit versterken.
image
Opnieuw masseren we deze shampoo goed in in het haar. Om de arganolie tijd te geven om in te werken, laat ik de shampoo een aantal minuutjes inwerken. Nadat het haar is uitgepoeld , ga ik met de haardroger in de weer. Ik heb de indruk dat de oliën zo beter hun werk kunnen doen. Nadien voelt mijn haar heel zacht en ziet het er mooi glanzend aan. Dit effect blijft nog twee daagjes zitten. Ik ben zeer tevreden over deze shampoo.
image

De arganolie staat al op de tweede lijn. Gelukkig! Vaak beweren merken dat argan olie in een product zit, maar staat de olie op de laatste of voorlaatste plaats in de ingrediëntenlijst. Dat wil zeggen dat er zo weinig in zit, dat het niet meer werkt. Gelukkig is dat hier niet het geval. Ook deze shampoo is anderhalf jaar houdbaar

Deze shampoos en conditioners zijn van Organix. Organix is een merk die pure en eenvoudige haar producten ter beschikking wil stellen. De haarproducten van Organix zijn te koop bij Di. Zowel voor de fullsize van de shampoo en conditioners betaal je 11,99 euro. Dit lijkt veel, maar het is dan ook een ongelooflijk grote fles. Meer informatie over de Organix haarproducten kan je vindrn op beautypureandsimple.

0 gedachten over “Organix haar producten – Cherry blossom ginseng, Coconut Milk and Argan oil of Marocco”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge