Yves Rocher Sexy Pulp Lipgloss in Rose Vif

Hoi hoi,

_20140224_154010

Een tijdje terug kreeg ik van mijn lieve mama een lipglossje. Het is een lichtroze lipglossje van Yves Rocher uit hun Sexy Pulp lijn.

_20140224_154047

 

Yves Rocher belooft bij deze lipgloss:

Ontdek de ultralichte textuur die niet plakt en die de lippen een volumeboost geeft, terwijl het voelt alsof ze helemaal niet zijn opgemaakt! Kies voor de briljante glans van deze heldere kleuren, verrijkt met parelmoerdeeltjes.

Verder zou deze lipgloss een makkelijke applicator hebben, waardoor je de lippen perfect zou kunnen inkleuren.

 

_20140224_154203

In de lipglosstube zit 10 ml. Deze lipgloss is een jaartje houdbaar. De applicator is een balkvorm met een dikke en een fijne kant. De applicator zelf is zeer flexibel. Dit maakt het werken met deze applicator zeer gemakkelijk. Ik kan mijn liplijn perfect volgen en mooi invullen.

_20140224_154247_20140224_154322

Links: zonder flits, rechts: met flits

De lipgloss heeft een prachtige glans. Vooral in de tweede flits valt dit mooi op. De kleur van de lipgloss verdwijnt echter volledig bij applicatie. Je houdt enkel een lichtroze schijn over. Dat vind ik wel jammer, want een mooi babyroze kleurtje op de lippen had ik wel leuk gevonden. Verder vind ik dat mijn lippen bij gebruik niet zoveel voluminieus lijken. Een beetje meer volume, maar niet zoveel als ik gewenst had. Gelukkig heeft de lipgloss ook een lekker smaakje. Sommige lipglosses smaken vies, maar dit is hier niet het geval. Verder plakt de lipgloss niet. Ik voel echter wel een laagje op mijn lippen liggen, maar dat verdwijnt stel.

_20140224_154410

Hier zie je een swatch op mijn lippen. Je ziet dat er nagenoeg geen kleur aan mijn ogen wordt toegevoegd. Ook zie je hier niet echt een ongelooflijk verbetering in het volume. Wel zie je dat de lippen een prachtige, maar nog steeds subtiele glans hebben.

Deze lipgloss is te koop bij Yves Rocher. Voor deze lipgloss betaal je 15,50 euro. Dat vind ik persoonlijk een beetje veel voor lipgloss die geen kleur geeft, enkel glans en een licht volume. Gelukkig heb je vaak mooie kortingen tot 50% bij Yves Rocher. Dan betaal je  7,75 euro voor de lipgloss. Niet heel goedkoop, wel haalbaar voor een mooie lipgloss. Zelf ga ik hem echter waarschijnlijk niet opnieuw kopen. Lipgloss raakt bij mij bijna nooit op. Ik gebruik hem zeer graag, maar ben er niet zo van onder de indruk dat ik geen vervanger zou kunnen vinden.

Wat vinden jullie van de Yves Rocher Sexy Peel lipglosses? Geven de andere tinten ook zou weinig kleur aan de lippen?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge