Sweetly you Hawaian Breeze Dead Sea Bath Salt

Hoi hoi,

image
Een tijdje terug zag ik op de webshop van Enchantra badproducten van Sweetly you in de sale staan. Zoals jullie weten ben ik dol op het testen van badproductjes. Daarom koos ik drie verschillende geuren van de dead sea badzouten uit van Sweetly You om te testen. Vandaag toon ik jullie de eerste van de drie. Deze heeft de geur Hawaiian Breeze.
image

Dit badzout komt rechtstreeks uit de dode zee. Hierdoor bevat het badzout een bom mineralen. Hoewel we met zout te maken hebben, zou het de huid niet uitdrogen. Deze badzouten bestaan uit chloride,sulfaten en tot slot een geurtje. Het geurtje zou in een minimale hoeveelheid in het badzout zitten, maar toch geuren de badzouten ongelooflijk sterk.
De geur is zeer zoet en licht bloemig. Ze doet mijn denken aan een cocktailtje op het strand. Wel kan ik de verschillende geurnoten niet onderscheiden.

Ik gebruikte al eerder een badzout, maar was hier niet zo blij mee. Het zout bleef liggen op de bodem van het bad. Hierdoor voelde het baden helemaal niet aangenaam. Dit is bij dit badzout helemaal NIET het geval. Het badzout lost heerlijk snel op in het water, waardoor de sterke geur vrij komt. Deze geur blijft nadien nog heel lang in de badkamer zweven. Heerlijk! Na het bad jeuken mijn benen niet en voelen ze helemaal niet uitgedroogd. Omdat ik daar vaker last van heb, is het een oplichting dat dit product het niet veroorzaakt.

De sweetly you badzouten komen in verschillende formaten. Van deze geur kocht ik een kleiner formaat. De badzouten zitten in hersluitbare zakjes. Dit zakje bevat 113 gram. Het zakje was bij mij leeg na twee badsessies.

Ik kocht mijn Sweetly You producten op enchantra webshop. Ik betaalde ongeveer 4 euro voor dit zakje badzout. Nu zijn ze jammer genoeg niet meer te koop op deze webshop. Als jullie geïnteresseerd zijn, ga ik op zoek naar een nieuw verkooppunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge