Catrice liquid liptints in 010 Red my lips en 030 Are you red-y

Hoi hoi,

image

Bij de laatste assortimentswissel haalde Catrice liquid kiptints uit de rekken. Gelukkig kon ik er nog twee op de kop tikken.

image

De kleur 030 Are you red-y is een paars roze kleurtje, terwijl 010 Red my Lips een oranje rode kleur is. Dit product kun je in laagjes aanbrengen, waardoor de intensiteit sterker en sterker word. Bijgevolg kun je de liptints opbouwen van een sheer kleurtje naar een intense kleur. Deze liptints zijn twee jaar houdbaar en elk tubetje bevat 5 ml. Wat mij opvalt, is dat hun verpakking niet volledig gevuld is. Dat zou ik afraden te doen, want nu lijkt het alsof het product reeds gebruikt is als tester. Dit wad gelukkig niet waar, maar in het begin twijfelde ik toch!

image

image

Naast een verpakking die niet volledig gevuld is, is er nog iets vreemd aan de verpakkingen van de liptints. Ze hebben elk een andere sponsapplicator. Red my Lips heeft de typisch doe foot sponsapplicator, terwijl are you red- y een afgerond staafje als sponsapplicator heeft. Vanwaar die beslissing? Geen idee. Ik moet wel zeggen, doordat het product zeer vloeibaar is, dat de staaf sponsapplicator het makkelijkste werkt. Je kunt er veel preciezer mee werken en er hangt minder overtollig product aan de applicatie.

image

Hier draag ik een niets op mijn lippen, behalve een laagje dragonfruit lippenbalsem van de bodyshop. Vandaar de wat wittige schijn op de lippen.

image

Hier heb ik twee laagjes Red my lips Op.

image

En hier draag ik twee laagjes Are you red-y?
De pigmentatie van dit product is goed. Ik gebruik de liptints door een laagje op te brengen en te laten drogen. Vervolgens breng ik een volgend laagje op, die ik ook laat drogen. Zo ga ik door tot ik tevreden ben over de intensiteit. Vooraleer de liptints zijn opgedroogd, plakken ze licht. Als ze echter droog zijn, merk je er niet meer van. Tot slot blijven de liptints vrij goed zitten en een drankje overleven ze met gemak. Wanneer je echter eet en drinkt met deze liptints, krijgt je voeding een vleugje van de smaak van de liptint. Deze liptints smaken heel (chemisch) zoet. Ik moet zeggen dat ik het een leuk product vind en ik gebruik er regelmatig. De smaak vind ik wel een minpuntje.

De Catrice liptints zijn/waren te vinden in de Catrice displays. Deze displays vind je in het Kruitvat en in Nederland ook in de tuinen. Deze liptints kosten 3,99 euro. Omdat ze echter uit het assortiment gaan, krijg je ze tijdelijk met 50 % korting.

Gebruiken jullie liever lippenstift, lipgloss of liptints voor een kleurtje op de lippen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge