Essence Special effects nagellak in 07 blue-jeaned, 08 Heart explosion en 13 Laser show

Hoi hoi,

image

Bij de laatste assortimentswissel van Essence kwamen enkele nieuwe nagellakken. Enkele speciale effecten maken deel uit van deze nagellakken. Ik kocht drie van deze speciale effecten nagellakken om uit te proberen. Ik koos twee liquid sands lakken en een glitter lak.

image

De eerste liquid sand lak die ik kocht is een rode glitterlak. Deze doet mij denken aan Jinx van OPI, maar deze lak is een stuk roder. Wel zitten er ook gouden glitters in deze lak.

image

Deze nagellak kreeg de naam Heart Explosion en het nummer 08. In dit flesje zit 10 ml, wat meer dan genoeg is. Deze nagellak is drie jaar houdbaar.

image

Deze nagellak lakt verrassend makkelijk. Hoewel het een liquid sand lak is, smeert de lak makkelijk uit. Wel vind ik de lak licht stroperig. Ook droogt de nagellak als een malle. De lak blijft ook drie dagen zonder chips zitten. Wel vind ik dat het liquid sand effect iets uitgesprokener mocht zijn.
Ik vind de kleur prachtig. Op de nagels vind ik de lak iets oranjer dan in het flesje, maar nog steeds een mooi rood. Ik ben dol op deze lak. De nagellak is geschikt voor werk, maar toch fel genoeg om op te vallen :).

image

De volgende speciale lak die ik wou uitproberen is ook een liquid sand nagellak. Deze nagellak is blauwgrijs tot antracietkleurig. Ook zit er een lichte glans over de nagellak.

image
Dit is de nagellak 07 blue-jeaned van Essence. Ook hier krijgen we 10 ml en is de nagellak drie jaar houdbaar.
image

image
De nagellak is een mooie metallic antracietkleurige kleur. Er ligt een prachtige glans over de nagellak. Deze nagellak is het mooist met twee laagjes. De nagellak droogt mooi snel en het sand effect is sterker dan bij de vorige lak. Deze nagellak blijft drie dagen zitten zonder chips.
Wel vind ik het raar dat essence tijdens deze assortimentswissel deze lak heeft uitgebracht. Mij lijkt deze kleur eerder geschikt voor de herfst of winter. Zelf had ik die waarschijnlijk pas de volgende wissel uitgebracht. Toch is het een prachtige kleur. Ik gebruik ze graag.
image

image

De laatste lak die ik uit deze lijn koos is het nummertje 13, namelijk laser show. Dit is een prachtige glitterlak. De basis bestaat uit minuscule witte of parelmoeren glittertjes. Verder zitten er ook zwarte, grotere stukken in.
Ook dit flesje bevat 10 ml en is drie jaar houdbaar.
image

image

Hier bracht ik twee laagjes aan van de nagellak. Zoals je ziet is ze nog steeds redelijk transparant, maar ik vind het wel wat hebben. Ik ben dol op deze kleur, voornamelijk omdat ik nog geen enkele gelijkaardige kleur in mijn verzameling. Dit is mijn favoriet van de drie Essence lakjes. Deze kleur is elegant, niet al te opvallend, maar toch speciaal.
Het aanbrengen van deze lak gaat wat moeilijker. Je wil natuurlijk dat de zwarte glitters mooi verdeeld zijn over de nagel. Hiervoor breng ik eerst een laagje lak aan, die ik goed laat drogen. Daarna breng ik nog een laagje aan, waarbij ik het kwastje gebruik om de zwarte spikkels mooi te verdelen. Als dit gedroogd is, topcoat erover en gaan met die banaan.

Deze nagellakjes kwamen met de Essence assortimentswissel in het display. Wel staan ze jammer genoeg in het extra display, waardoor ze enkel in de grote Kruidvatten te vinden zijn. Zelf kocht ik deze lakjes op de Meir. Voor elk van deze lakjes betaal je 1,99 euro.

hebben jullie aanranders uit de Essence special effect nagellaklijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge