Elf studio blush in Candid Coral

Hoi hoi,

image

Toen ik mijn laatste ELF bestelling wou doen, had ik al heel veel goeds gehoord over hun studio blushes en dan specifiek over de kleur Candid Coral. Daarom moest ik deze natuurlijk bestellen om uit te proberen.

image

De blush zit verpakt in een mooi matzwart kartonnen doosje als je deze toegestuurd krijgt.
De blush heeft een lichte textuur die volledig in de huid zou moeten blenden. Ze kan zowel op de direct of indirect (over foundation of poeder heen) gedragen worden.
Zoals de meeste gepigmenteerde poeders bevat ook deze blush vooral talk en mica. Verder zien we ook silicium en minerale olie in het product. We moeten opletten dat we deze blush er ’s avonds goed afhalen om verstopte poriën tegen te gaan.
Deze blush is niet getest op dieren en het doosje is recycleerbaar.
image

De blush zit in een prachtig mat zwart doosje. Het doorzichtig raampje, zorgt er voor dat je de kleur van de blush goed kunt zien. Heel handig. Ook werd het logo en het type product in mooi wit aangebracht. Niet te druk, eerder elegant.
image
Op de achterzijde hangt een subtiel stickertje. Daarop vind je de naam en de nummer van deze blush kleur. Dat vind ik iets wat goedkoper ogen. Een zwarte sticker die recht hangt, of een bedrukking lijkt mij mooier.
image

Op de blush zelf is het logo mooi ingedrukt. Erbovenop ligt een plastiek velletje om de verpakking tegen poeder te beschermen. Binnenin zit een handig spiegeltje. Deze is handig voor onderweg, maar thuis gebruik ik liever een grotere spiegel. Je krijgt in deze verpakking 4,75 gram. Ik denk dat ik dit nooit op krijg. Zeker omdat ik zo vaak afwisselend.
image
Candid Coral is een koraalrode blush met een lichtbruine ondertoon. Verder zit er minuscule gouden glitters in de blush kleur. De blush is vrij zacht, waardoor ze niet korrelig aanbrengt. Hoewel dit een lichte kleur is, is deze zeer goed gepigmenteerd.
image

image
Het is zeer moeilijk deze blush op de foto te krijgen. De blush geeft een natuurlijk uiterlijk. Wanneer je deze aanbrengt voelt de blush zijdezacht. Deze blush blend/versmelt prachtig met de huid. Ik ben dol op deze blush.

Deze blush is van eyeslipsface. Bijgevolg kun je deze dan ook in hun webshop eyelipsface kopen. Voor deze blush ga je 4 euro betalen.

Wat vinden jullie van de Elf studio blushes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge