Catrice oogschaduwmono in 580 Carrots of the Caribbean

Hoi hoi,

image
Toen ik laatst in het Kruidvat was zag ik een oranje oogschaduwmono liggen in de uitverkoopbak liggen. Deze trok onmiddellijk mijn aandacht. Het is een vrij felle kleur, maar er zit ook wat bruin in. Hierdoor is het niet te fel waardoor het toch nog elegant kan ogen. Jammer genoeg is deze kleur wel uit het assortiment.
image

De mono die ik meenam is van Catrice. Het kleur kreeg de naam ‘Carrors of the Caribbean’ met het bijhorende kleur nummer 580. Ik vind de naam een zeer leuke zinspeling.
In deze mono zit 2 gram product. Dat krijg ik nooit of te nimmer op, tenzij ik deze elke dag gebruik! Zoals de meeste oogschaduw poeders is deze 2 jaar houdbaar. Zelf hou ik die tot de geur of textuur zouden veranderen. Daarom werk ik zo veel mogelijk met propere kwasten.
image

Hier zie je mooi hoe oranje deze oogschaduw is. Verder zie je ook minuscule gouden glittertjes. Mijn excuses trouwens voor het lelijke deksel. Ik kreeg niet alle lijm van de prijs sticker ervan.
image

Voor zo’n felle kleur is deze goed gepigmenteerd. De oogschaduw is nagenoeg niet korrelig bij mij en blijft goed zitten, zeker bovenop primer. Ik vind deze kleur leuk om een kleuraccent in een look aan de te brengen. Prachtig! Uiteindelijk maakte ik er volgende ooglook mee:
image

image

Ik bracht deze oranje kleur aan op de binnenste bewegende ooghoek. Ernaast gebruikte ik nog een matbruine kleur.

Deze mono is van Catrice. Deze kun je normaal vinden in de displays van Catrice. Omdat deze kleur echter uit het assortiment is, is de kans groter deze te vinden in de uitverkoopbak. De volle prijs voor een mono 2,49 euro, maar in de uitverkoop betaal je slechts één euro. Geen geld!

wat vinden jullie van de Catrice namen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge