Eyeslipsface contouring blush and bronzing powder St Lucia

Hoi hoi,

image

Tijdens mijn laatste elf haul kocht ik naast de candid Coral studio blush ook een van hun al bekende gelaatsduo’s met een blush en bronzer. Ik kocht de lichtste kleurencombinatie. Dit duo kreeg de naam 83601 St Lucia.

image

In deze blush en bronzer zit 8 gram. De blush en bronzer zijn elk 4 gram. Dat is een zeer mooie hoeveelheid. Zoals de meeste gelaatspoeders zit hier voornamelijk talk en mica in. Verder merk ik nog magnesium en paraffine op. Deze poeders zijn een jaar houdbaar, maar als je hygiënisch werkt, kun je deze iets langer houden.

image

De verpakking van dit product zijn recycleerbaar. Daar wordt ik al zeer blij van. Daarbovenop is dit product niet getest op dieren. Hopelijk gaat dit niet enkel over het eindproduct, maar ook over de basisproducten.

image

image

image

Ik vind de verpakking van elf prachtig! De bronzer zit in een mooi matzwarte en elegante verpakking. De verpakking is vrij plat en stevig aan. Ook de grootte van het scharnier stemt mij blij. Ik heb gemerkt dat hoe langer het scharnier is, hoe steviger het scharnier is. Als je het doosje opent, glanzen de blush en bronzer je tegemoet. De blush en bronzer zitten in een afgeronde rechthoek. Dit doet mij denken aan Inglot. Ik weet niet waarom :). Verder zit er ook een heerlijk grote spiegel in het doosje. Ongelooflijk handig. Bovenop de poeders ligt een mooi transparant plastiekje. Deze kun je gebruiken om de spiegel te beschermen.

image
Beide poeder zijn goed gepigmenteerd en voelen zijdezacht aan op de huid. Vooral de bronzer is goed gepigmenteerd. Zelf moet ik de bronzer met lichte hand aanbrengen en goed blenden. De blush had iets donkerder mogen zijn. Deze poeder worden geen masker op de huid en blijven goed zitten.
image

Hier draag ik nog niets.
image

image

Hier draag ik de bronzer.
image

image

Tot slot heb ik de bronzer toegevoegd.
image

Dit is de uiteindelijk make uplook. Het ziet er mooi en natuurlijk uit.

Ik ben heel blij met dit duo. Het is een prachtige combinatie. Een natuurlijke look is eenvoudig te bereiken met dit palette. Verder zit er ook een heerlijk grote spiegel in. Ik ben zeer blij met deze aankoop. Deze poeders zijn te koop op de webshop van eyeslipsface. Voor dit duo uit de studio betaal je vier euro. Dat is slechts twee euro per poeder. Dat is ongelooflijk goedkoop. Zeker voor die kwaliteit!

Probeerden jullie reeds een van de duos van ELF?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge