Dove intense repair herstellend haarmasker

Hoi hoi,
Er is al jaren een haar masker waarnaar ik terug grijp. Ik heb er, geloof ik, echter nog nooit een review van geschreven. Het is welbekende Dove herstellende haar masker uit de intense repair lijn.

image

In dit dove hair therapy haarmasker zit micro moisture serum en een vezel activator. Deze ingrediënten en het masker zelf zouden voor een diep herstel van het beschadigde haar zorgen. Ze maken de haarwortel en haren sterker van binnenuit.

image

In het masker zit een get active complex, die de eiwitten in je haar aanvullen. Hierdoor wordt de innerlijke weerstand van de haren versterkt. Het moisture serum zorgt ervoor dat beschadigde haarschubben aangevuld worden.

image

In deze pot zit 200 ml. Hier kan ik zelf vrij lang mee verder. Dit masker breng je aan na het wassen van de haren. Daarna laat je het masker even intrekken, een vijftal minuutjes. Daarna spoelen we het masker goed uit.
In dit masker zit jammer genoeg veel alcohol. Degenen die siliconen mijden, moeten dit masker ook uit de weg gaan. Verder staat parfum gelukkig pas in de tweede rij. Bijgevolg zit er nog steeds vrij veel parfum in het product, maar het kon erger.

image

Als ik dit haarmasker gebruik, voelt mijn haar net dat ietsje zachter en ziet het er verzorgder uit. Wel moet ik eerlijk toegeven dat ook al betere maskers gebruikte. Ik weet eigenlijk niet waarom ik altijd naar dit masker terug grijp. Misschien moet ik het opnieuw testen en uitproberen? Er is iets waardoor ik steeds naar deze terug keer, hoewel ik niet weet waarom.

Deze Dove haar maskers zijn nagenoeg overal te koop, zowel in het Kruidvat, Carrefour,… Voor deze haarmaskers betaal je 6,99 euro, wat niet heel duur is

Probeerden jullie dit masker reeds uit? Waarom zou ik deze steeds opnieuw nemen?

0 gedachten over “Dove intense repair herstellend haarmasker”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge