Andrelon droogshampoo Verrassend Volume

Hoi hoi,

image
Toen ik in de action was, zag ik een boel andrelon producten staan. Ik ben altijd zeer tevreden over de Andrelon producten en bijgevolg wou ik er een product van testen. Ik koos de droogshampoo uit de Verrassend Volume lijn.
image

Deze droogshampoo heeft tot doel je haren er proper uit te maten zien, hoewel ze niet gewassen zijn. Dit is een perfect product voor als je ’s morgens geen tijd hebt om je haar te wassen. Deze droogshampoo uit de verrassend volume heeft als toegevoegd voordeel dat het ook voor extra volume zorgt.
image

Je gebruikt deze shampoo door zoals bij de meeste haar producten de flacon eerst te schudden. Daarna spray je het product in het haar en laat je het enkele minuten inwerken. Ik doe ondertussen mijn parfum en mascara. Daarna borstel je jet mooi uit en leg je het in model.
image

In deze droogshampoo zit veel alcohol. Ik merk er echter niet veel van. Waarschijnlijk omdat deze vrijwel onmiddellijk vervliegt. De geur staat bijna op het einde van de lijst. De droogshampoo ruikt heel lekker en toch ben ik blij dat er niet heel veel parfum in zit.
Ik vind wel dat de flacon een vreemd volume product bevat. In deze flacon krijg je 236 ml.
image

Wanneer ik dit product gebruik, ziet mijn haar er weer heerlijk fris uit. Ook ziet het er na het borstelen prachtig uit in model. Mijn haar krijgt volume en houdt zijn model de hele dag. Soms ziet mij: jaar er zo zelfs beter uit, dan met frisgewassen haar.

Andrelonproducten zijn te koop in het Kruidvat en de Action. Deze droogshampoo kost normaal 4,99 euro en ik zal ze zeker nog opnieuw kopen.

Wat vinden jullie van de Andrelon producten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge