Bodyshop Glitter Spray in Boudoir Pink

Hoi hoi,

image

Nagenoeg elke kerstperiode komt de bodyshop uit met een glitterspray. De kleur van deze sprays varieert wel. Ik heb een roze versie, namelijk Boudoir Pink. Deze komt uit de kerstcollectie van 2011. Ik kocht deze ooit in een solden periode voor 7,5 euro.

image

Het flesje heeft een zeer nostalgisch gevoel. Om de glitter te sprayen moet je op het lucht ballonnetje duwen. Om per ongeluk sprayen tegen te gaan zit er een wit stopje op het tuutje. Ik vind het flesje prachtig. Alleen al voor de verpakking zou ik er meer kopen. Dit staat prachtig op een make up tafel.

image

In het flesje zit 10 gram glitter. Dat krijg ik waarschijnlijk nooit op. Ze zeggen dat dit product maar zes maanden houdbaar is. Ik denk dat dit product veel langer gebruikt kan worden. Dit is omdat de verpakking zeer hygiënisch is. Je raakt het ongebruikte product nooit aan met je vingers of kwast door het spray systeem. Deze spray kun je gebruiken als glitter gebruiken op het gezicht, lichaam, zoals decolleté, en jaren. Je kunt ze algemene glitterwaas geven door vanaf een redelijk afstand te sprayen. Zelf gebruik ik deze glitter ook gericht als highlighter.

image

image

De glitter is niet chunky, maar blend eerder mooi weg op de huid. Ze blijft mooi lang zitten en is prachtig als een highlighter. Ik gebruik deze glitter alle highlighter door de glitter op een kwast de sprayen. Daarna breng ik met deze kwast de glitter aan als highlighter. Dit staat echt prachtig. Wel is de highlight op deze manier zeer sterk, dus houd daar rekening mee.

image

image

Hier heb ik de glitter aangebracht onder mijn ogen, op de neusbrug en op de kin. Prachtig

Deze glitter is tijdens de kerstperiode te koop bij de bodyshop. Voor een flesje betaal je 20 euro. Dit is niet zo goedkoop, maar ik vind ze het echt waard. Ik hou van dit product, zeker nu de zon wat meer komt piepen.

Hoe zouden jullie deze spray gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge