Bodyshop BB Cream in shade 0

Hoi hoi,
Laatst kwam de bodyshop uit met een nieuwe kleur BBcream. Weer een bodyshop product, ik hoop dat jullie mij dit vergeven. Onlangs zag ik deze in mijn stash liggen en ik vond het tijd deze eens goed te testen.
image

Deze tint kreeg het nummer 0. Dit is omdat een nog lichtere kleur is dan degene die reeds beschikbaar was. Omdat ik tint 1 net een tintje te donker vond, hoopte ik dat deze tint beter mij ging passen.
image

Deze BB cream is een jaar houdbaar in de tube zit 25 ml. Dat is iets minder dan de normale hoeveelheid voor een flacon BBcream of foundation. Met deze hoeveelheid kan ik ongeveer drie maanden mee verder bij dagelijks gebruik. Wel vind ik het jammer dat de tint geen naam gekregen heeft, enkel een nummer.
image

De BB Cream kreeg een schroef dop. Dat vind ik jammer. Bij het product afvegen op de handen loopt er steevast wat product in de schroef. Je kunt het ook niet handig wegvegen. Hierdoor vermoed ik dat de schroefdop uiteindelijk een vuile boel zal worden.
image
Hier draag ik rechts de BB Cream en links niets. Je merkt duidelijk dat deze kleur een stuk beter bij mij past dan tint 1. Ook neemt het duidelijk wat glans uit mijn gezicht weg.
image

Hier heb ik beide zijden van mijn gezicht ingesmeerd met de BB Cream. Hier kun je het mooie natuurlijke effect van de BB Cream zien. Jammer genoeg os ze niet al te dekkend en het wondje op mijn gezicht is nog steeds duidelijk zichtbaar. Bij gebruik voelt de BB Cream niet uitdrogend aan, maar het is ook niet zo dat ik veel (extra) hydratatie door de crème merk. Bij mij voelt het eerder aan als een getinte dagcreme. Zelf zou ik deze BB Cream nog opnieuw kopen omdat deze kleur licht genoeg is. Vaak kan geen foundation en dergelijke vinden die licht genoeg zijn. Voor het effect van BB Cream zou ik het echter niet doen.

Deze BB Cream is van de Bodyshop en is er dan ook te koop. Deze BB Cream kost 13 euro.

Wat is de beste BB Cream die jullie ooit geprobeerd hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge