Essence Glamour to go Sun club oogschaduwpalette in 02 Long Beach

Hoi hoi,

image

Essence heeft al een tijdje de Sun Club palettes in zijn assortiment zetten. Ik vond het tijd geworden deze voor jullie uit te testen en ik stel jullie vandaag voor aan het eerste.

image

Dit palette is het Long beach palette met nummer 2. Het is een het meest neutrale palette van de twee sun club palettes. In deze palettes zit 7,5 gram. Dus je krijgt per oogschaduw kleur ongeveer een gram, wat niet zoveel is. Gelukkig is dit helemaal niet erg. Dit oogschaduw palette is minstens een jaar houdbaar. De oogschaduws bestaan voornamelijk uit mica. Maar er zit ook magnesium in. Tot slot zie ik ook een hoeveelheid siliconen in het product. Waarschijnlijk op dat de oogschaduw het ooglid gladder zou doen lijken.

image

Dit oogschaduwpalette bestaat voornamelijk natuurlijke kleuren. Links heb je eerder warme bruintinten, terwijl rechts eerder koele tinten te vinden zijn. Deze zijn perfect voor natuurlijke looks. Verder zit er ook een applicator in het palette. Enerzijds heb je een sponsapplicator, die voor oogschaduw eerder waardeloos is, maar anderzijds zit er ook een kwastje aan. Dit kwastje is ideaal om onderweg oogschaduw aan te brengen, maar niet voor thuis. Thuis gebruik ik liever kwasten met een langere steel.

image

De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, maar ze zijn wel licht korrelig. Hierdoor moet je licht opletten voor fall-out, maar dit kun je gewoon met een kwast weghalen. De oogschaduw blijft goed zitten en na een dag, bovenop een oogschaduw primer, zit alles nog perfect. Ik ben er blij mee. Uiteindelijk maakte ik er volgende natuurlijke look mee:

image

image

Ik bracht de lichtste kleur aan over het gehele ooglid. Met twee donkerder kleuren creëerde ik een gradatie aan op het bewegende ooglid. De donkerste kleur bracht ik aan in de crease.

Deze Sunclub palettes zijn te vinden in de Essence displays. Deze displays zijn te vinden in het Kruidvat. Voor elk van deze palettes betaal je 3,59 euro. Ik vind deze palettes helemaal niet duur en daarom een echte aanrader als je houdt van het spelen met make up.

Wat vinden jullie van de SunClub palettes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge