Essence Superheroes LE nagellakken

Hoi hoi,

image

image

Laatst kwam essence uit met een nieuwe trend editie, namelijk de Superheroes collectie. Ik kocht drie leuke lakjes uit deze collectie om voor jullie te reviewen. Ik koos voor drie verschillende effecten: een liquid sand lakje, een glitterlak en een metallic lak.
image

De turquoise lak is een liquid sand lakje. In het flesje vind je 8 ml en deze is 2 jaar houdbaar. Voor het mooie raden ze twee laagjes aan. Deze lak is nummer 2 en kreeg de naam the incredible. Ik vind alle namen goed gevonden in deze collectie :).
image

Vervolgens hebben we 03 Power Girl. Deze lak is duochroom en de kleur varieert tussen blauw en paars. Ook het krijg je 8 ml die twee jaar houdbaar is.
image

Tot slot hebben we 06 The awesome. Dit is een glitterlak met een roze, transparante basis. Deze lak is twee jaar houdbaar en je krijgt 8 ml.
image

The incredible is een prachtige lak. Het is mijn favoriet van de drie die ik kon bemachtigen. Hier kun je ook duidelijk het liquid sand effect zien, hoewel deze van mij een stuk sterker mocht zijn. Mar het kleur mag er zijn. Ik denk niet dat eerder een liquid sand lakje in deze kleur zag. Ik vind het een heerlijk lakje, en grijp er de laatste tijd heel vaak naar.
image

Vervolgens hebben we Power Girl. Op de swatch zien we duidelijk het blauwe en paarse kleur. Deze kleur vind ik ook heel leuk, maar ik heb het gevoel dat ik deze lak eerder zag. Ze voelt niet origineel aan.
image

Tot slot is er the awesome. Deze zie ik het minst graag van de drie. Deze smeert niet makkelijk uit en deze nagellak trekt mij gewoon niet aan. Misschien omdat ik ze totaal niet origineel vind aanvoelen. Jet is gewoon een roze glitterlak, die twee laagjes nodig heeft om dekkend te zijn.

Deze nagellakjes zijn te vinden in de Essence superheroes trend editie. De displays hiervoor vind je in het Kruidvat. Voor elk van deze nagellakken betaal je 1,99 euro.

Hebben jullie superheroeslakken geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge