Bodyshop Life is… EDT

Hoi hoi,

image

Tijdens de laatste soldenperiode lanceerde de bodyshop een nieuwe geur. De bodyshop is een keten die producten in het assortiment heeft, die enkel tijdens de solden beschikbaar zijn. Deze geur is daar een van. Ik heb het over de geur Life is… Toen ik keek was deze geur enkel beschikbaar als eau de toilette. Normaal gebruik ik liever een eau de parfum voor een sterkere geur pay-off. Deze geur is echter zo sterk dat een parfum waarschijnlijk te sterk was geweest.

image

In deze flacon zit 50 ml. Dit is een gulle hoeveelheid. Daar zul je lang mee kunnen. De eau de toilette is minstens twee jaar houdbaar. Deze eau de toiletten bestaat voornamelijk uit alcohol, namelijk 69,9%. Deze alcohol is afkomstig van een organische bron in Ecuador. Verder bevat de Edt ook linalool en limonene.

image

Geuren beschrijven is zeer moeilijk. De geur ruikt licht bloemig. Het lijk een mengeling tussen een eau de cologne en een licht bloemige geur. Dit is een typische uniseks geur die ieder kan dragen. Zwaar genoeg voor een man, net fris genoeg voor een vrouw.
De geur zelf is zeer sterk. Een eau de toilette moet ik meestal na een uur of drie à vier bijspuiten. Bij deze geur kan ik hiermee zes tot zeven uurtjes wachten. Ideaal voor een avondje uit of een werkdag.

Deze geur is te koop bij de bodyshop, maar enkel tijdens de solden. Voor deze flacon van 50 ml betaal je slechts 12,5 euro. Helemaal niet duur. Wel zou ik aanraden deze geur te testen vooraleer je deze koopt. De geur is nogal eigenzinnig en speciaal.

Hadden jullie reeds van deze geur gehoord?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge