Eyeslipsface Shimmering Facial Whip in Pink Lemonada

Hoi hoi,

image

Dit is een van de multi-purpose producten van Elf. Je kunt dit product zowel als blush, highlighter, lipgloss en zelfs als crème oogschaduw gebruiken. Ik kocht verschillende kleurtjes en stel jullie vandaag voor aan een perzikroze tint. Dit is de kleur pink lemonada met het nummertje 1201.

image

Voor dit gebruik heb je maar een ienie minie hoeveelheid product nodig. Je hebt maar een bolletje van 3 mm diameter nodig per wang. Dit product bestaat voornamelijk uit water en alcohol. Jammer genoeg zit er ook minerale olie in. De huid is daar niet echt verzot op. Dit product heeft een zware sinaasappelgeur. Dit vind ik jammer, want op gelaatsproducten is dat niet nodig. Je kunt er een parfumallergie van oplopen. In de ingrediëntenlijst staat parfum vreemd genoeg ongeveer in het einde. Verder bevat deze shimmering whip ook parabenen.

image

In het tubetje krijg je 9,5 gram vloeistof. Bovenop de tube is een smal tuitje aangebracht om de dosering te vergemakkelijken. Je moet dit product op voorhand wel even goed schudden. De pigmenten durven zeer makkelijk van de vloeistof te scheiden.

image

Het tubetje zelf ziet er heel goedkoop uit. Ten eerste omdat het zo klein is. Je zou bijna denken dat het kinderschmink is. Gelukkig komen goede dingen vaak in kleine verpakkingen. Ten minste, dat zegt een van mijn vriendinnen steeds. Verder oogt het plastiek goedkoop en niet erg stevig. De witte dop maakt het er ook niet beter op. Misschien had een zwarte dop beter geoogd.

image

Het product rechtstreeks uit de tube vind ik er vreselijk uitzien. Een soort glimmend braaksel. Je ziet duidelijk een glimmende vloeistof waarin kleur bolletjes zitten. Gelukkig moeten deze nog knappen bij het uitblenden.

image

Op de hand zie je dat deze shimmering whip voornamelijk voor glans zorgt. De kleur leek minder hoog op de prioriteitenlijst te staan. Het heeft wel iets en het leek mij een prachtige highlighter. Wel zie je onmiddellijk dat je lichte hand te werk moet gaan. Anders word je een glansbom.

image

image

Ik besloot de shimmering whip als blush én highlighter te gebruiken. Dit heeft bovenstaand prachtig resultaat. Wat was ik erdoor onder de indruk. Verder bleef deze highlighter-blush ook mooi tot het einde van de dag zitten. Prachtig. Dit wordt mijn favoriete budget highlighter voor een avondje uit, waar het al eens iets meer mag zijn.

Deze Elf Shimmering Facial whip is te koop op de webshop van Eyeslipsface. Voor deze Shimmering Whip betaal je slechts 1 euro. Ik vind dit een echte aanrader.

Wat vinden jullie van de ELF producten?

0 gedachten over “Eyeslipsface Shimmering Facial Whip in Pink Lemonada”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge