The bodyshop Dreams Unlimited EDP

Hoi hoi,

image

Een tijdje terug kocht ik de Dreams Unlimited eau de parfum in de Bodyshop. Ik had eerder reeds de eau de toilette, die ik met plezier opmaakte. Daarom wou ik de geur zeker opnieuw kopen, maar ik besloot voor de eau de parfum te gaan.

De parfum zit in een mooi blauw doosje met paarse bedrukking. Ik vind dit er zelf zomers en mooi uitzien.
image
Ik koos voor de eau de parfum versie in een 50 ml flacon. Daar zal ik heel lang van kunnen genieten. Deze geur is twee jaar houdbaar.

Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Hydroxycitronellal, Citronellol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Linalool, Citrus Reticulata Leaf Oil, Coumarin, Citral, Methyl 2-Octynoate, Denatonium Benzoate.

Deze edp bestaat voornamelijk uit alcohol. Dit is normaal, want de alcohol vervliegt onmiddellijk na het aanbrengen van de geur. Vervolgens zit er ook water in. Het derde ingrediënt is reeds het parfum. Omdat in een edp ongeveer 10% tot 20% geur zit, zit van de overige ingrediënten maximaal 20% in het product.
image

De flacon vind ik prachtig in zijn simpelheid. Het is lange flacon met een dikke bol onderaan. Verder vind ik de fles zeer elegant door zowel zijn vormgeving als de opdruk.
image
Ik gebruik deze edp nog liever dan de edt. De geur is net dat ietsje intenser. Ook blijft de geur veel langer op de huid hangen. Na een dagje intensief werken kom ik nog steeds tot rust door mijn pols te ruiken. De geur hangt er nog steeds vrij intens en de geur kalmeert mij.

De topnoten van deze geur zijn citrus en groene chili, terwijl de hartnoten bestaan uit delicate witte bloemen. Tot slot zijn de basisnoten de geur van zacht cederhout. De topnoten zijn de geuren die je direct na het opbrengen goed ruikt, terwijl de hartnoten pas verschijnen na het verdwijnen van de topnoten. Dit is na ongeveer 10 minuten. Tot slot zijn de basisnoten de geuren die als laatste overblijven. Dit is de geur die we 1 à 2 uur na het opbrengen, ruiken. Ik ben dol op cederhout, dus dat is de reden waarom ik deze geur zo apprecieer.

De geur is te koop bij de bodyshop. Voor deze edp in een 50 ml betaal je 28 euro. Dit vind ik helemaal niet duur. Ik hou van deze geur.

Probeerden jullie reeds de Dreams Unlimited geur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge