ELF 4-in-1 Nagelvijl

Hoi hoi,

image
Tijdens een van mijn vorige shopsessies bij ELF besloot ik een van hun nagelvijlen toe te voegen. Mijn keuze viel op hun 4-in-1 nagelvijl met vier verschillende vlakken. Elk vijlvlak heeft zijn eigen functie.
image

Het eerste vlak dient echt om te vijlen. Deze zijde is bedoeld om haakjes aan de nageltip te verwijderen en de nagel in model te vijlen.
image

Vervolgens kunnen we de tweede stap gebruiken. Hiermee vijlen we het nagelblad. Hierdoor kun je de groeven in de nagel verminderen, waardoor nagellak uiteindelijk beter zal blijven zitten en de nagel ziet er mooier uit.
image

Na stap twee komt natuurlijk stap drie. Met deze zijde kun je je nagel buffen. Ik moet toegeven, ik moest even opzoeken wat dit betekende. Je nagel buffen betekent dat je je nagel helemaal glad vijlt. Waarschijnlijk is deze zijde net iets minder ruw dan stap 2.

image

Uiteindelijk eindigen we met de vierde stap. We gaan de nagel polijsten. Hierdoor gaan de nagels glanzen en zien de nagels er beter verzorgd uit.

Ik gebruik deze nagelvijl nu al een tijdje. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan mijn glasvijlen. Deze vijl is echter zeer handig op reis. Als ik deze nagelvijl gebruik, voelt het product wat goedkoop aan. Ik ben telkens bang dat ik een van de niet gebruikte zijdes er vanaf ga duwen bij gebruik. Gelukkig is dit nog nooit gebeurd. Tegenwoordig smijt ik deze vijl steeds in mijn handtas voor onderweg. Je weet nooit wanneer een haakje opduikt. Ik hou van deze vijl in mijn handtas.

Deze 4-in-1 nagelvijl is te koop op de webshop van eyelipsface. Voor deze nagelvijl betaal je slechts 1 euro. Een koopje!

Kenden jullie al deze stappen met de nagelvijl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge