Crownbrush UK All Eyes on you the essential kwastenset

Hoi hoi,
image

Crownbrush UK is een webshop waar je visagieaccessoires en kwasten kunt kopen. Ze bieden ook kwastensets aan. Ik koos een setje voor de ogen uit. In deze set zitten vijf dubbelzijdige kwasten.
image

In de kwast zit een spoolie, eyelinerkwast en verschillende oogschaduwkwasten, zoals een blendingpenseel en een zeer fijn kwastje. Hierboven op zit er ook nog een kwastenetuitje bij de set. Dit etuitje kan perfect alle kwastjes aan en nog wat extra ruimte voor make-up. Het etui voelt trouwens heel stevig aan.
image

image

De kwasten zelf voelen goed aan. Ik kan er heel precies mee werken en de kwasten nemen de poeders goed op. Ook kan ik hiermee goed blenden. Het enige nadeeltje is de zachtheid van de kwasten. Ik had ze liever iets zachter gehad. Maar ze doen hun werk goed en ik gebruik ze momenteel dagelijks.

Deze kwastenset is van Crownbrush UK. Voor deze set betaal je 20 pond, want omgerekend ongeveer 24 euro is. Dit betekent dat je per kwast slecht 2,4 euro betaald. Dit is een aanrader voor de beginnende beautyaddict die nog niet veel te besteden heeft.

Keken jullie reeds rond op de webshop van Crownbrush UK?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge